24. februar 2019

U17: Et point i blandet premiere-fornøjelse

U17: Et point i blandet premiere-fornøjelse

Det blev 1-1 i forårspremieren, da SIF’s U17-hold var på besøg hos OB lørdag.

SIF’s U17-drenge, der lægger fra land i foråret fra positionen som nummer et i Ligaen, nåede ikke sit topniveau lørdag eftermiddag mod OB ude. Efter en målløs 1. halvleg kom SIF i front, men måtte se OB udligne til slutresultatet 1-1 med 10 minutter tilbage.

– Generelt var vores pres dårligt i dag, og vi var slet ikke så meget på bolden, som jeg havde ønsket. Der var dog nogle gode perioder i 1. halvleg, som vi må prøve at bygge videre på, siger SIF’s U17-træner Jesper Mikkelsen.

SIF’s 1. halvleg var ok. SIF skabte en del store chancer, men kunne ikke  få bolden det sidste stykke ind over stregen. I 2. halvleg sad OB på det meste, men SIF-drengene kom alligevel foran efter en times spil, da Eskild Dall gik ind i banen fra venstre side og sparkede bolden ind i det lange hjørne. Målet fik dog den effekt, at SIF trak sig for langt tilbage, og OB lagde et massivt tryk. Det gav dem et mål efter 80 minutter i forbindelse med en standardsituation.

SIF blev i afslutningen ramt af en udvisning, da Alexander Lind fik sit andet gule kort, og det gjorde ikke OB-presset mindre, men det lykkedes SIF at redde et enkelt point hjem.

Næste opgave for U17-mandskabet er allerede torsdag, når Vejle kommer på besøg på JYSK park med kampstart kl. 19.00.

Kampen i tal:
U17 Ligaen, 21. runde, lørdag 23. februar kl. 15.15 i Ådalen, Odense:
OB – Silkeborg IF 1-1 (0-0)
Mål: 0-1 Eskild Dall (60.), 1-1 Simon Skøtt (80.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen