25. februar 2019

U13 i to kampe: Nederlag og sejr

U13 i to kampe: Nederlag og sejr

Weekenden bød på to testkampe for SIF’s U13-hold. Lørdag blev det nederlag til GVI og søndag sejr over Næsby.

SIF’s U13-elitehold er i fuld gang med forberedelserne til sæsonstarten 17. marts, og i weekenden spillede drengene to træningskampe, der gav sejr og nederlag.

I den første kamp mødte SIF GVI ude og måtte se sig slået 4-6 i en målrig kamp. SIF’erne spillede en god kamp med bolden, men i 1. halvleg udviste spillerne med træner Nicolaj Bækgaards ord en “forfærdelig mentalitet.” Der manglede genpres, returløb og kommunikation, og det gjorde SIF-holdet sårbart ved omstillinger, og stillingen ved pausen var derfor hele 6-0 i GVI-favør.

Drengene fik rettet op på indstillingsproblemet i 2. halvleg, og derfor så man også et højt niveau i den sidste halvdel af kampen.

– Vi fulgte principperne nogenlunde, så vi kan være godt tilfredse med vores taktiske niveau. Vi var meget på bolden og formåede at holde den centralt længe. Vi lykkedes ikke med vores stikninger og timing i løb på siden, så vi fik ikke skabt de chancer, vi skulle. Drengene fulgte planen som de skulle, men vi skal finde en anden attitude frem, hvis vi vil have point ud af det, opsummerer Nicolaj Bækgaard og fremhæver Sebastian Biller MIkkelsen som SIF’s bedste.

Sejr på tre halvlege
Søndag var modstanderen Næsby hjemme på Søholt i en kamp over 3 gange 25 minutter, hvor SIF vandt samlet 3-2 og ydede en fin præstation i de første 50 minutter.

– Vi manglede lidt teknisk kvalitet i forhold til det tempo, vi forsøgte at spille i i 1. halvleg. Det blev bedre i 2. halvleg, da tempoet også faldt. Drengene holder sig til konceptet, og viste en super mentalitet i de to første halvlege. Det resulterede i en god boldomgang, og mange gode kombinationer. 3. halvleg viste vi os desværre fra vores værste side. Manglende bevægelse for boldmodtager, for meget forsvarsspil og offensive spillere, som gjorde hvad der passede dem. Det skal vi have lagt væk, hvis vi vil dominere kampene, lyder konklusionen fra Nicolaj Bækgaard.

Alt i alt fik SIF-drengene dog vist perioder med god fodbold i begge kampe hen over weekenden.

– Så jeg fornemmer, at vores arbejde med zoner går den rigtige vej, siger Nicolaj Bækgaard og fremhæver Oliver og Bertram Binggeli som SIF’s bedste

Kampene i tal:
Træningskampe, U13, lørdag 23. og søndag 24. februar:
GVI – Silkeborg IF 6-4 (6-0)
Målscorer: Simon Bønneland Thanning (2), Sebastian Bruun Laustsen og Sebastian Biller Mikkelsen.

Silkeborg IF – Næsby 3-2
Målscorer: Simon Bønneland Thanning, Bertram Binggeli og Magnus Morgenstern Rasmussen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen