25. februar 2019

U14 blev overmatchet af OB

U14 blev overmatchet af OB

I en trænigskamp lørdag på Søholt måtte SIF’s U14-drenge se sig slået hele 10-1 af OB.

SIF’s U14-drenge fik sig en lærestreg lørdag, da OB var på besøg på Søholt i en træningskamp som led i forberedelserne til sæsonpremieren 17. marts. Fynboerne kunne rejse hjem med en sejr på hele 10-1.

– Vi var overmatchet på alle parametre, selv om vi spillede fint med i de første 20 minutter, hvor vi fik udlignet til 1-1 ved Alexander Madsen og faktisk havde en lige kamp med flere chancer og et træf på overlæggeren. Derfra leverede vi på et alt for ringe niveau, hvor vi var voldsomt pressede på tempoet og som følge deraf tog mange dårlige beslutninger med bolden, siger U14-træner Peter Ager Kristensen.

SIF tabte generelt for mange bolde i farlige områder, og drengene evnede sjældent at reparere det for hinanden. Defensivt havde SIF’erne en decideret off day, og drengene havde for ofte svært ved at se faren i tide.

– Jeg må tage ansvaret for, at vi ikke er bedre gearet til at reparere efter boldtab og ikke har bedre styr på balancen i holdet. Vi må acceptere, at vi er et par niveauer fra de stærkeste konkurrenter, og så vi må træne endnu bedre, siger U14-træneren.

Kampen i tal:
Træningskamp, U14, lørdag 22. februar på Søholt:
Silkeborg IF – OB: 1-10 (1-4)
Målscorer for SIF: Alexander Madsen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen