25. februar 2019

U15: Overbevisende sejr over OB

U15: Overbevisende sejr over OB

SIF’s U15-hold varmede op til sæsonpremieren på lørdag med tennissejr på 6-2 over OB.

En overbevisende sejr på 6-2 – og ifølge træner Casper Røjkjær også en overbevisende præstation langt hen ad vejen – blev det til for SIF’s U15-hold, der slog OB sikkert i en træningskamp på Søholt lørdag. Kampen var led i forberedelserne til sæsonpremieren på lørdag i Aalborg mod AaB.

SIF kom godt fra start med to hurtige mål af Asbjørn Bøndergaard. Udover det var SIF’s indledning egenlig ikke så suveræn, men foran 2-0 satte hjemmeholdet sig på kampen og blev langt bedre til at variere spillet med længere angreb og omstillinger, når det var rigtigt. SIF scorede yderligere to mål inden pausen, begge sat ind af Lasse kaihøj. Det ene på hovedstød og det andet efter er godt pres. OB fik scoret ét minut inden pause til 4-1.

2. Halvleg blev en smule mere jævnbyrdig, men stadig med SIF i teten. OB gik rigtig højt, og det var derfor ofte oplagt at spille hurtigt til afslutning, da der var meget rum at spille og løbe i for SIF’erne.

– Vi kunne godt have brugt flere perioder med bolden, for ligesom at kontrollere mere. Men jeg forstår drengenes mindset, da der ofte var mulighed for hurtigt at spille mod mål, siger Casper Røjkjær, der var godt tilfreds med indsatsen fra sit hold.

– Det var generelt en rigtig god kamp, hvor vi skabte mange chancer via gode omstillinger og godt kombinationsspil. Vores pres og genpres var forbedret markant siden i onsdags (3-2 sejr over Svendborg – red.), primært fordi vi var oppe at løbe flere højintensive meter og fik det gjort sammen i stedet for alene, konkluderer Røjkjær.

Sæsonens første kamp på lørdag mod AaB spilles på AaB’s træningsanlæg på Hornevej med kampstart kl. 14.15.

Kampen i tal:
Træningskamp, U15, lørdag 23. februar på Søholt:
Silkeborg IF – OB 6-2 (4-1)
Asbjørn Bøndergaard (3), Lasse Kaihøj (2) og Magnus Bøttker

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen