16. februar 2019

U17/16: To nederlag til danske hold

U17/16: To nederlag til danske hold

Jesper Mikkelsen fik lejlighed til at prøve flere årgange af på turen til Tyrkiet, som blev afsluttet med to kampe mod danske hold.

U17-holdets anden træningskamp var et U16-anliggende, hvor SIF stillede med fem U16-spillere og seks U15-spillere. Modstanderen var HIK fra den næstbedste danske række. HIK vandt kampen med 4-2.

– Vi var kampen igennem meget på bolden og specielt i 1. halvleg havde vi fin succes med at spille op igennem midten og blive retvendt. Det gav vores backs gode muligheder for at komme med på den sidste tredjedel, når vores kanter fik front imod deres mål, fortæller U17-cheftræner, Jesper Mikkelsen.

– I 2. halvleg fik vi ikke skabt store chancer nok. Jeppe scorede på et fint spark fra 20 m, og Asbjørn scorede på en friløber. Alle deres mål kunne/burde vi have undgået (bla. to selvmål), så den del var ikke helt tilfredsstillende. Vi tager dog en masse godt spil med fra kampen, og de yngste, der er med på træningslejren, fik vist sig godt frem.

SIF U16 – HIK 2-4 (1-2)
Mål: Jeppe Grøn og Asbjørn Bøndergaard

Dagen efter mødte SIF’s U17-hold så FC Helsingør, som også spiller i den næstbedste række.

– Sidste kamp på træningslejren mod endnu et hold fra divisionen og med samme udfald som i går. Modsat i går, hvor der var meget godt spil, var det i dag ikke en god præstation. Vi havde 20-25 gode minutter fra 2. halvlegs start, men ellers havde vi svært ved at ramme hinanden og teknisk/taktisk var vi langt fra vanlig standard. Asbjørn scorede, da han kom først på en bold tilbage til målmanden, og Emil scorede på frispark, fortalte Jesper Mikkelsen efter kampen.

SIF U17 – FC Helsingør 2-4(1-2)
Mål: Asbjørn Bøndergaard (U15) og Emil.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen