16. februar 2019

U19 leverede flot kamp mod Lokomotiv Moskvas U21-hold

U19 leverede flot kamp mod Lokomotiv Moskvas U21-hold

Silkeborg IF’s U19-hold havde fredag fornøjelsen af en særdeles hård modstander, da holdet tørnede sammen med et U21-hold fra Rusland.

I U19-holdet sidste træningskamp ventede en ordentlig mundfuld for SIF-talenterne. Modstanderen var Lokomotiv Moskvas U21-mandskab, som mest af alt fungerer som reservemandskab for førsteholdet. Til kampen var Pelle Mattsson, Rasmus Carstensen og Oliver Haurits stødt til truppen, efter de tre spillere ellers kun har været med førsteholdet på træningslejren.

– Vi startede kampen godt og var aggressive og gode i vores pres. Vi var gode i vores opbygning og fik fundet nogle gode rum, hvor vi derfra kunne spille til bagrum. Oliver Haurits scorede et kanon mål direkte på frispark, fortæller cheftræner, Thomas Loft Jensen. Du kan i øvrigt se frisparket i videoen øverst.

– Vi havde halvlegen igennem store chancer og holdte Lokomotiv Moskva nede på blot 3 afslutninger på mål. Vi gik til pause med 1-0 føring. Vi startede 2.halvleg dårligt og havde 15 dårlige minutter, hvor de var pågående i deres pres og fik afsluttede for mange gange på vores mål. De udligner efter fire min i 2. halvleg, og kommer på 2-1 efter 60 minutter, siger Thomas Loft, som trods et 2-1 nederlag godt kunne glæde sig over præstationen.

– Vi kommer også til store chancer, men skarpheden mangler. Vi spiller en rigtig god 1. halvleg mod et stærkt hold, og egentlig også en god 2.halvleg på nær de første 15 min. Så det var absolut en god præstation vi skal bygge videre på. Der var en del gode præstationer, men jeg synes specielt Rasmus Carstensen og Frederik Carstensen gjorde det godt idag.

Silkeborg IF U19 – Lokomotiv Moskva U21 1-2 (1-0)

Mål: Oliver Haurits

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen