15. februar 2019

Gertsen med store fremskridt

Gertsen med store fremskridt

Jeppe Gertsen er med på træningslejren i Tyrkiet, hvor den skadede forsvarsspiller er godt i gang med genoptræningen.

Fredag d. 15. februar var en ganske speciel dag for Jeppe Gertsen.

For første gang siden sin korsbåndsskade kunne forsvarsspilleren nemlig igen deltage i træningen med førsteholdet. Godt nok var det kun i opvarmningen, og godt nok gik det ikke så stærkt som hos holdkammeraterne, men det betød ikke så meget for Gertsen, som indtil i dag har set holdkammeraterne træne for sig i syv lange måneder.

– Bare at kunne være lidt med om holdet og lave nogle ting med de andre, det har jeg glædet mig rigtig meget til, fortæller Jeppe Gertsen, som i genoptræningsfasen må finde nogle andre små glæder i livet som fodboldspiller.

– Når de andre glæder sig til at spille kamp, så glæder jeg mig til at løbe med de andre og hygge lidt, fortæller midterstopperen, som på træningsturen har taget store skridt i sin genoptræning.

– Jeg får god feedback fra den fysiske træner, fysioterapeuterne og lægen, som siger, at det går som det skal. Det kan jeg også mærke, når jeg er ude. Jeg har en god fornemmelse, og føler lige nu, at jeg er på den rigtig vej, fortæller en optimistisk Jeppe Gertsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen