7. november 2018

U15: Tju-bang og videre i Pokalen

U15: Tju-bang og videre i Pokalen

SIF’s U15-drenge vandt tirsdag aften 6-5 over Ikast FC og er videre i DBU Jyllands pokalturnering for U15-hold.

Underholdningen fejlede ikke noget tirsdag aften på Ikast Stadion, da SIF’s U15-drenge spillede sig videre i den jyske pokalturnering for U15-hold.

– Som målscoren fortæller var vi til tju-bang-bold i Ikast. Vi havde rystet posen godt i forhold til sidste kamp, og endda på trænerposten, da Casper Røjkjær fik sit dommerkort her til aften, fortæller SIF’s T+ træner P.C. Hansen, der vikarierede på trænerbænken i stedet for Røjkjær.

– Vi var meget dominerende på bolden i første halvleg og var fine til at vende spillet og få Ikast ud at løbe. Ikast lå meget dybt og satsede på omstillinger på en fysisk stærk angriber. Vi fik skabt en hel del chancer, men havde også til tider problemer med at træffe det rigtige valg med bolden, siger P.C. Hansen om kampen og fortsætter:

– Organisatorisk havde vi en udfordring med at sortere restforsvar, genpres og forsvarsspil. Det kostede lidt mål og unødvendige situationer. Dér må vi uddanne vores spillere bedre. Skidt opdækning ved to hjørnespark hjalp heller ikke.

Oliver Tarp Busk Mouritzen scorede sejrsmålet med fem minutter igen efter et hjørnespark, hvor Ikast holdt fire mand fremme mod SIF’s fire forsvarere. SIF spillede hjørnesparket kort og kom i overtal og kunne score.

– Det var snedigt. Godt for drengene med en sejr – det var ikke helt nemt, konkluderer P.C. Hansen.

Kampen i tal:
U15, DBU Jylland Pokal, U15 pokal, tirsdag 6. november kl. 18.00 på Ikast Stadion:
FC Ikast – Silkeborg IF 5-6 (3-5).
Mål SIF: Christian Lyrskov (direkte frispark), Mathias Sauer (2), Lasse Kaihøj, Rasmus Rosenlind og Oliver Tarp Busk Mouritzen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen