5. november 2018

Lokalrivalerne delte i reservekampen

Reserveholdene fra Viborg og Silkeborg mødtes mandag eftermiddag på JYSK park i det, der for SIF´s vedkommende var den næstsidste kamp i Reserveligaens pulje 3. 

Viborg kom foran
Det var gæsterne fra Viborg – med de to tidligere SIF´ere, Morten Beck Guldsmed og Emil Scheel på holdet – der kom bedst fra start, men et godt forsøg gik over Nørgaards mål. SIF svarede igen med udmærkede forsøg fra Maholli og Nambishi samt Sebastian Jørgensen, der flere gange var farlig med sine venstrebensskud mod fjerneste målstolpe,.

Men lige ved og næsten tæller ikke meget i fodbold, så i stedet var det Viborg, der stod for den første scoring, da Scheel sendte en bold ind i feltet, hvor Morten Beck Guldsmed uden det store besvær kunne passere Thomas Nørgaard.

Et kvarterstid senere lykkedes hurtige Sebastian Jørgensen så endelig med et af sine giftige skud. Nambishi assisterede unge Jørgensen, der udlignede gæsternes føring.

Målløs 2. halvleg
Efter pausen blev lillebror Mattsson skuftet ind, og han demonstrerede flere gang sine færdigheder ud i hovedspillets ædle kunst – desværre gav det ikke gevinst, og Maholli var direkte uheldig, da han med hjemmeholdets bedste forsøg i 2. halvleg tvang Viborgmålmanden ud i en refleksredning.

Kort før slutfløjt var Viborg tæt på med et forsøg lige forbi mål, men mere blev det ikke til, og dermed endte lokalopgøret uafgjort 1-1.

Med 1-1 er det dermed status quo for de to hold i stillingen, hvor Viborg på fjerdepladsen stadig er to point foran SIF på sidstepladsen.

Næste kamp
Reserveholdets næste kamp, som også er den sidste i efteråret, er førstkommende mandag, den 12. november 2018, kl. 17.00 på JYSK park, hor AGF kommer på besøg.

Se resultaterne i efteråret her.

Se stillingen i puljen her.

Kampen i tal:
Reserveligaen, 7. runde, mandag 5. november kl. 17.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – Viborg FF 1-1 (1-1)
Mål: 0-1 (19) Morten Beck Guldsmed, 1-1 (33) Sebastian Jørgensen

Silkeborg IF: Thomas Nørgaard, Mikkel Juhl (69: Nikolaj Sauer), Frederik Alves, Anders Sønderby, Ibrahim Moro, Sebastian Jørgensen, Valance Nambishi, Rasmus Carstensen (79: Alex), Casper Sloth (46: Pelle Mattsson), Marc Rochester, Shkodran Maholli

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen