5. november 2018

SIF udvider sit ambassadør-korps

SIF udvider sit ambassadør-korps

To nye medlemmer er optaget blandt SIF’s ambassadører, president and ceo Lars Marcher og head of Viaplay Danmark, Flemming Fjeldgaard.

SIF’s korps af ambassadører er nu oppe på 105 medlemmer. SIF har netop optaget yderligere to medlemmer af korpset, president and ceo, Lars Marcher og head of Viaplay Danmark, Flemming Fjeldgaard.

Fælles for dem begge er deres opvækst i Silkeborg og deres glødende engagement i Søhøjlandets fodboldklub, Silkeborg IF. Og så drog de begge ud i den store verden og opnåede hæder, ære og store erhverv.

Lars Marcher er president and ceo for den succesrige leverandør af hospitals-udstyr, Ambu A/S, der i sommer lod sig børsnotere. Ambu A/S er en dansk verdensomspændende virksomhed som udvikler, producerer og markedsfører medicinsk udstyr til hospitaler og redningstjenester. Virksomheden blev grundlagt i Glostrup i 1937 og har i dag 2.500 medarbejdere verden over. Lars Marcher står i spidsen for virksomheden. Han har tidligere været koncerndirektør i Terma, direktør for Apple i Australien og adm. direktør i henholdvis Memory Card Technology og Dataram Corporation i New York, hvilket gør ham til den første dansker, der har stået i spidsen for et børsnoteret IT-selskab i USA.

Lars Marcher er 56 år og voksede op i Silkeborg. Han svarede med begejstring, da SIF spurgte om han kunne være interesseret i at være en del af klubbens ambassadørkorps.

– Det vil være en stor ære for mig også synligt at kunne vise min tilknytning til min barndomsby og især SIF, hvor jeg brugte det meste af mit ungdomsliv. Dels på fodboldgenerationen i ungdomsrækkerne i 70’erne med mange titler, den seneste som ynglinge danmarksmester, dels i vintermånederne i Silkeborg Bordtennis Klub med flere Jyske Mesterskaber. I dag banker mit hjerte for SIF, og jeg håber på det bedste, skriver han i sit svar.

Flemming Fjeldgaard er 42 år og fra Sejs og i øvrigt søn af et andet medlem af ambassadørkorpset, regionsrådsmedlem Henrik Fjeldgaard. Han er uddannet journalist og gjorde karriere først i Berlingske Koncernen, siden hos MTG. I Pilestræde blev han sportschef på B.T., siden sportsredaktør for Berlingske og i 2014 chefredaktør på B.T. I 2015 skiftede han til tv-branchen, hvor han i MTG Koncernen har haft forskellige lederstillinger. I 2017 blev han udnævnt til Head of Viaplay Danmark, et job han stadig bestrider.

Også Flemming Fjeldgaard modtog henvendelsen fra Silkeborg IF med begejstring.

– Jeg kvitterer for modtagelsen med både stolthed og ikke så få hurra-råb. Det er en stor ting (at blive optaget i ambassadør-korpset – red.), og jeg vil fortsætte mit gevaldige og evige jydetrip med at fortælle legendariske historier og anekdoter om SIF her i Hovedstaden, skriver Fjeldgaard og tager straks fat i anekdoterne:

– Jeg lå inde på den røde springmadras skråt bag det ene mål på Silkeborg Stadion og holdt øje med Gert Kristoffersen og Michael Greve på venstre back. Dér fik jeg lov at ligge, fordi min far kendte Orla, og fordi der var højt til loftet. Så spiste jeg min Raider-bar og bladrede i mit autografhæfte, hvor favoritsignaturen var fra Peter Vesterdal. Vil du tro det: Han saksesparkede engang tilbage til Gert Kristoffersen. Det er stadig fodboldhistoriens mest sexede tilbagelægning, beretter Fjeldgaard.

Som medlemmer af SIF’s ambassadørkorps skal Lars Marcher og Flemming Fjeldgaard være med til at fortælle om Silkeborg IF ude i den store verden, hvor de kommer frem.

Både Flemming Fjeldgaard og Lars Marcher er i dag bosat i Københavns-området.

Se hele SIF’s korps af 105 ambassadører her. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen