28. april 2019

U15 tabte til topholdet

U15 tabte til topholdte

Randers vandt lørdag formiddag 3-1 på Søholt over SIF og cementerede dermed sin førsteplads.

SIF mødte rækkens førerhold fra Randers i lørdagens kamp på Søholt, og det var også randrusianerne, der trak sig sejrsrigt  ud af kampen med cifrene 3-1.

– Ærgerligt at vi ikke kunne få mere ud af det, for det synes jeg faktisk, drengenes indsats fortjente. Jeg var generelt fint tilfreds med kampen, og jeg synes at det udtryk, som vi spiller med, er det udtryk, som skal kendetegne os. Men vi skal udvikle en større teknisk kvalitet og kreativitet på den sidste tredjedel af banen, lyder det fra u15-træner Casper Røjkjær.

1. halvleg var meget lige både på spil og chancer, dog med SIF mest på bolden, men Randers var  mere kyniske i deres afslutninger, og derfor stod det 2-0 til gæsterne ved pausen. SFI spillede mange flotte angreb og var rigtig modige samt dygtige i opbygningspillet.

I 2. halvleg var det SIF, der styrede det, men drengene var ikke dygtige nok til at blive farlige.

– Jeg savnede lidt mere afslutningssøgende spil, og det blev for sjælendt rigtig farligt. Vi lavede dog et rigtig flot mål til 2-1 hvor Rasmus Christensen serverede en tværbold til Asbjørn Bøndergaard, siger Casper Røjkjær.

Efter syv runder ligger SIF på tredjepladsen efter Randers Freja og AaB og skal allerede torsdag i kamp igen i Rønde, hvor TRIF tager imod kl. 19.00.

Kampen i tal:
U15 Liga 1, 7. runde, lørdag 27. april kl. 10.00 på Søholt:
Silkeborg IF – Randers Freja 1-3 (0-2)
Målscorer for SIF: Asbjørn Bøndergaard.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen