28. april 2019

U14: Solid sejr kunne have været større

U14: Solid sejr kunne have været større

SIF vandt 4-1 i Viborg lørdag formiddag, men skal alligevel hjem og øve afslutninger på Søholts træningsbane.

SIF vandt en solid sejr på 4-1 i Viborg lørdag formiddag, og sejren kunne sagtens have været større.

– Jeg er godt tilfreds med vores udtryk, og vi burde have lavet en del flere mål – der må vi hjem og øve os i med afslutningsspil på periodeplanen, siger U14-træner Peter Ager Kristensen.

SIF indledte kampen rigtig godt og kunne have ført med mere, men misbrugte store chancer. Simon Birch Andersen scorede til 1-0 efter et godt dybdeløb. Ved 2-0 spillede SIF sig igennem kæderne, og en afslutning fra Simon Birch Andersen gav en retur, som Rasmus Andersen kunne sparke i et tomt mål.

– Vi var gode på bolden i 1. halvleg og dominerede fra start til slut. 2. halvleg blev mere rodet, men stadig med os i teten. Vi fik et gult kort for at afslutte efter et fløjt, og mange frispark brød lidt rytmen. Viborg gik højt i deres pres i 2. halvleg, og det gav fine muligheder til at øve os i at spille ud af det pres, hvilket vi også lykkedes med, siger Peter Ager Kristensen.

Viborg scorede direkte på frispark, men havde ikke andre chancer. Alexander Priesborg Madsen brød selv igennem og scorede til 3-0, mens Alexander Priesborg Madsen spillede Daniel Tinning fri foran mål til 4-1.

Med sejren er SIF på andenpladsen i rækken. Næste kamp er på onsdag kl. 19.00 i Randers.

Kampen i tal:
U14 Liga 2, 7. runde, lørdag 27. april kl. 10.00 på Viborg FF’s anlæg:
Viborg FF – Silkeborg IF 1-4 (0-2)
Mål: 0-1 Simon Birch Andersen (12.), 0-2 Rasmus Andersen (26.), 0-3 Alexander Priesborg Madsen (40.), 1-3 Marco Fahoum (54.), 1-4 Daniel Tinning (61.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen