21. september 2020

U15: Svingende niveau i 2-6 test mod OB

SIF’s U15-drenge spillede testkamp mod OB lørdag, hvor fynboerne kunne sende SIF hjem med et tennis-lussing på 2-6.

SIF’s U15-hold benyttede en turneringsfri weekend til at spille testkamp mod OB. Det slap SIF-drengene mindre heldigt fra, idet fynboerne kunne sende SIF hjem med et nederlag på 2-6. Kampen blev spillet over tre gange 30 minutter.

– Jeg synes desværre ikke, at vi scorede tilfredstillende på indsats og præstation, og der er ligeledes noget læring i at spille udekampe efter en længere bustur, lød konklusionen fra SIF-træner Peter Ager Kristensen.

OB gik højt fra start, og SIF’erne forsøgte at spille centralt, hvilket lykkedes fint med.

– OB stod med en høj bagkæde, men vi forvaltede det ikke godt med dårligt timede dybdeløb og for mange berøringer i mellemrum. Vi havde mange tilløb til chancer og misbrugte også et par friløbere. I sidste halvleg lavede vi et par store fejl, og der er lidt læring at hente i at kunne skelne mellem at turde spille og spille decideret dumdristigt. Vi gav et par unødvendige standarder væk, som vi efterfølgende indkasserede mål imod på, og den sidste halvleg ødelagde lidt helhedsindtrykket i en kamp, hvor det forblev uforløst, siger Peter Ager Kristensen.

SIF’s første mål kom sent i den anden halvleg ved Sofus Jensen. Det skete efter et flot gennembrud fra venstre back-positionen. Reduceringen til 5-2 i 3. halvleg kom efter et godt gennemspillet angreb, hvor Malthes Tagmos’ indlæg blev rettet i kassen af en OB-spiller.

SIF er tilbage i turnerings-rytme på søndag, når AaB kommer på besøg på Søholt med kampstart kl. 13.00.

Kampen i tal:
Træningskamp, lørdag 19. september på OB’s anlæg i Odense:
OB – Silkeborg IF: 6-2 (1-0, 1-1, 4-1)
Mål for SIF: Sofus Jensen og selvmål.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen