21. september 2020

U14: God præstation trods nederlag til Hobro

SIF’s U14-drenge måtte lørdag se sig slået 1-2 af Hobro. Præstationen var god, men målchancerne for få.

SIF’s U14-hold leverede en god præstation i lørdagens kamp mod Hobro, men det var ikke nok til at forhindre et nederlag på 1-2.

– Drengene leverede en god præstation, havde et sejt udtryk og var dominerende på bolden. Derfor var det ærgerligt. at vi kun lavede det ene mål, og samtidig ikke fik skabt nok chancer, men udtrykket og kvaliteten i flere faser er jeg tilfreds med, siger U14-træner Oliver Quottrup.

SIF kom bagud efter to minutter, da målmand Jonathan Richter-Bæk fejlbedømte en afslutning fra distancen. Drengene manglede generelt energi og aggressivitet i de første 10 minutter, men efterfølgende fik de sat sig bedre på spillet, og fik også strikket nogle rigtig fine ting sammen.

– Vi fandt gode positioner, vi kunne angribe fra, men manglede lidt snilde til at få afsluttet, siger Oliver Quottrup.

I 2. halvleg fortsatte SIF de gode takter med bolden. Tempoet blev lidt højere, drengene tog mere kontrol og havde et fint greb om kampen. SIF var dog sårbar på omstillinger, som også kostede målet til 2-0 – på det efterfølgende hjørnespark. SIF’s reducering faldt kort efter, efter en erobring højt på banen. Det blev også til et par muligheder inden slutfløjtet, men lige lidt hjalp det. SIF måtte se sig slået 1-2.

Kampen i tal:
U14 Liga 1, 5. runde, lørdag 19. september kl. 10.00 på Søholt:
Silkeborg IF – Hobro 1-2 (0-1)
Mål for SIF: Marcus Vedel

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen