1. maj 2018

U15 slået klart af AGF

U15 slået klart af AGF

SIF’s U15-drenge havde svært ved at blive farlige og led nederlag på 0-4.

Det blev til endnu et nederlag for for SIF’s U15-drenge lørdag, hvor AGF vandt 4-0 på JYSK park. En sejr, som træner Casper Røjkjær betegner som fortjent nok.

SIF indledte ellers  kampen ganske fornuftigt med fine mønstrer og ideer i opbygningsspillet. Hjemmeholdet kom til en del indlæg uden at det blev rigtigt farligt. AGF fik midtvejs i halvlegen scoret til 1-0, og fem minutter før pausen fik århusianerne straffespark, og SIF fik Esben Lange vist ud i 10 minutter. AGF scorede på straffesparket, og SIF måtte gå til pause nede 0-2 efter en 1. halvleg, hvor drengene ellers godt med.
Efter blot 30 sekunder af 2. halvleg kom AGF på 3-0 inden vi blev fuldtallige, og såvar det for alvor op ad bakke.
– Vi har svært ved for alvor at blive farlige og AGF bliver farlige hver gang, vi laver en fejl i vores opbygningsspil. De får også scoret til 4-0. Generelt synes jeg, at vi har nogle fine tendenser og ideer mellem de to felter. Men vi kan ikke rigtig komme frem til de store chancer, siger Casper Røjkjær.

– Resultatet taget i betragtning synes jeg alligevel at en lille håndfuld af vores spillere fik vist et udemærket niveau.

Kampen i tal:
U15 drenge Liga 1, 7. runde, lørdag 28. april kl. 13.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – AGF 0-4 (0-2)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen