1. maj 2018

U15 slået klart af AGF

U15 slået klart af AGF

SIF’s U15-drenge havde svært ved at blive farlige og led nederlag på 0-4.

Det blev til endnu et nederlag for for SIF’s U15-drenge lørdag, hvor AGF vandt 4-0 på JYSK park. En sejr, som træner Casper Røjkjær betegner som fortjent nok.

SIF indledte ellers  kampen ganske fornuftigt med fine mønstrer og ideer i opbygningsspillet. Hjemmeholdet kom til en del indlæg uden at det blev rigtigt farligt. AGF fik midtvejs i halvlegen scoret til 1-0, og fem minutter før pausen fik århusianerne straffespark, og SIF fik Esben Lange vist ud i 10 minutter. AGF scorede på straffesparket, og SIF måtte gå til pause nede 0-2 efter en 1. halvleg, hvor drengene ellers godt med.
Efter blot 30 sekunder af 2. halvleg kom AGF på 3-0 inden vi blev fuldtallige, og såvar det for alvor op ad bakke.
– Vi har svært ved for alvor at blive farlige og AGF bliver farlige hver gang, vi laver en fejl i vores opbygningsspil. De får også scoret til 4-0. Generelt synes jeg, at vi har nogle fine tendenser og ideer mellem de to felter. Men vi kan ikke rigtig komme frem til de store chancer, siger Casper Røjkjær.

– Resultatet taget i betragtning synes jeg alligevel at en lille håndfuld af vores spillere fik vist et udemærket niveau.

Kampen i tal:
U15 drenge Liga 1, 7. runde, lørdag 28. april kl. 13.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – AGF 0-4 (0-2)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League playoff

Torsdag d. 18.08. kl. 18.00
Scroll til toppen

Menu