1. maj 2018

Fed U14-kamp på JYSK park

Fed U14-kamp på JYSK park 

SIF’s U14-drenge 3-2 over AGF i flot fodboldkamp.

SIF slog torsdag aften AGF med 3-2 i en kamp på Jysk Park, som træner Peter Ager betegner som “fed”. SIF vandt 3-2.
Lasse Kaihøj scorede tidligt, da han afdriblede en modstander og lagde bolden mellem benene på keeperen. Magnus Bøttker scorede til 2-1 på et straffespark, som Jakob havde tilkæmpet sig efter et flot gennemspillet angreb. Lasse Kaihøj afgjorde det til 3-2, da han efter et hurtigt igangsat frispark afsluttede godt i nærmeste målhjørne.
– Vi spillede en fin kamp med sekvenser af meget flot fodbold. Det var en god U14 kamp, der blev spillet i et højt tempo. Jeg synes, det var en relativt lige kamp, hvor vi havde den ekstra fornødne energi til at afgøre det i enderne. Lasse viste kampafgørende aktioner af meget høj kvalitet og flere spillere ramte et højt niveau. Det er altid fedt at slå AGF i en tæt fodboldkamp – det er en flok priviligerede drenge, der får lov at spille sådanne kampe på et topmoderne fodboldstadion, og jeg synes, de honorerer det ved at spille med et topsejt udtryk og med en max indsats, der lever op til vore værdier, roste Peter Ager sine drenge efter kampen.
Kampen i tal:
U14 Liga 1, 7. runde, torsdag 26. april kl. 18.30 på JYSK park:
Silkeborg IF – AGF: 3-2 (2-1).
Mål: 1-0 Lasse Kaihøj (3.), 1-1 Andreas Nybro (20.), 2-1 Magnus Bøttker (st., 30.), 2-2 Andreas Nybro (50.), 3-2 Lasse Kaihøj (60.)
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen