1. maj 2018

U16-test i Vejle endte med nederlag

U16-test endte med nederlag i Vejle

SIF benyttede pausen i U17 Ligaen til en U16-test, der blev tabt 1-2 mod Vejle Boldklub.

SIF stillede med et U16-hold til testkamp i Vejle lørdag, hvor tre spillere var med fra årgang 2001.
– Overordnet set en dårlig præstation. Vi var dårlige i vores opbygningsspil og spillede på et lavt teknisk niveau, konkluderede træner Jesper Mikkelsen efter kampen.
Forsvarsspillet var ganske fint, og bagkæden fungerede godt – specielt i 1. halvleg. Efter 48 minutter scorede Peter Nemec med hovedet efter et hjørnespark.  Vejle scorede efter 59 minutter på en løs bold i feltet og efter 76 minutter. på et straffespark.
Niclas Holm Pedersen ramte undersiden af overliggeren, men ellers var det småt med SIF-muligheder, og drengene skabte alt for få chancer i forhold til, hvad de plejer.