28. august 2017

U15 på pointtavlen

Holdet hev turneringens første point i hus i weekenden med en sejr på 4-2 over Holstebro.

Selvom U15 fik en lille dukkert og kom bagud, lykkedes det holdet at vende kampen og hive holdets første point i turneringen hjem.

– Alt i alt en rigtig god præstation, hvor vi først og fremmest lagde god energi i kampen både med og uden bold, fortæller U15-træner Casper Røjkjær.

Holdet startede med at dominere på bolden og havde godt styr på opbygningsspillet, og derfor var det også en skam at komme bagud. Føringen til gæsterne ændrede dog kampen positivt for U15, der kæmpede sig flot tilbage i opgøret og førte kampen ved pausen efter et gennemspillet angreb ved Filip Stojikovic og senere et langskud af Eskild Dall.

I anden halvleg fortsatte det gode spil. Drengene brugte mange kræfter i deres pres på de forreste linjer, og det gav gode arbejdsbetingelser for de bagerste. Det blev både til 3-1 og 4-1 efter et langskud af Yunus Akbayir og senere et gennemspillet mål af Wiggo, der blev sat godt op af målscoreren til 2-1, Eskild Dall. Selvom Holstebro reducerede til slut, ændrede det ikke på holdets flotte indsats.

– Det var en fortjent sejr, som var krydset med gode individuelle aktioner og god kvalitet på bolden. Det var dejligt endelig at komme på tavlen og en helt igennem god præstation, understreger Casper Røjkjær.

U15 – Holstebro 4-2 (2-1)
Målscorere for U15: Filip Stojilkovic, Eskild Dall, Yunus Akbayir og Wiggo