28. august 2017

U14: Ærgerligt resultat efter god indsats

U14 indkasserede et lidt misvisende nederlag på 3-6, selvom holdet i store dele af kampen spillede lige op med AGF.

U14 var med det meste af kampen, ligesom at spillerne så gode ud på de aftalte fokusområder. Alligevel blev det til et nederlag på 3-6 mod AGF, og det ærgrer U14-træner Peter Ager Kristensen:

– Jeg er fint tilfreds med indsatsen, men jeg ærgrer mig over, at vi ikke fik et bedre resultat, siger han.

Der var da også adskillige positive momenter at fremhæve. Holdet kom foran 3-2 efter tre scoringer af Lasse Kaihøj. Jonathan Pank Iversen og Frederik Nedergaard lagde op til de to første, mens Lasse Kaihøj selv afdriblede fire modstandere og fuldendte sit hattrick på egen hånd.

Holdet satte gode angreb sammen og producerede en del store chancer, som burde have holdt U14 inde i kampen. Desværre blev spillerne trætte mod slutningen af opgøret og gav derfor nogle nemme mål til modstanderen efter et par dumme boldtab og dårlige clearinger. De aktioner overskygger dog ikke de gode takter.

– Vores fokus er fortsat på opbygningen, og her bestod drengene og så gode ud. Selvfølgelig må vi ikke indkassere så mange lette mål, men jeg hæfter mig ved den gode præstation på bolden, fortæller Peter Ager Kristensen, der i en generel fin holdindsats fremhæver Jonathan Pank Iversen og Lasse Kaihøj for deres styrke og evner til at hjælpe holdet.

Kampen i tal:
AGF – U14: 6-3 (2-2)
Målscorer for U14: Lasse Kaihøj 3.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen