18. september 2017

U15 knuste VSK Aarhus i 1. halvleg

Et højt teknisk niveau førte til 5-0 føring ved pausen, da SIF’s U15-drenge slog VSK Aarhus med 6-0.

Det var en meget tilfreds træner, Casper Røjkjær, der så sine drenge spille en flot kamp lørdag på Søholt mod VSK Aarhus – og sikre sig en knusende sejr på 6-0.

– Jeg er rigtig glad for, at vi i dag fik brugt vores boldovertag til at skabe mange chancer – og vi fik jo også sparket en del af chancerne i mål, siger han om kampen.

Røjkjær betegner kampen som “en på alle måder god præstation,” og særligt i 1. halvleg spillede SIF’erne på et højt teknisk niveau og havde samtidig et godt holdudtryk.

– Vi så rigtig gode ud i vores opbygningsspil, forskellen fra tidligere var blot, at vi i lørdags formåede at få en god overgang til vores afslutningsspil. Det havde vi haft fokus på inden kampen, så det var meget tilfredsstillende, at det lykkedes, siger Casper Røjkjær og fremhæver en god dynamik mellem de fire forreste kombineret med gode, fremadrettede pasninger fra de fire bagerste og to centrale midtbanespillere.

Defensivt var SIF solid i genpres og restforsvar og gav nærmest ikke en chance væk kampen igennem.

– Der var rigtig mange flotte præstationer, men skal jeg fremhæve en eller to, synes jeg at vores angrebsduo så god ud. Fedt at Eskild Dall laver fire mål – det taler for sig selv. Filip Stojilkovic er med i fire mål (tre assists og ét mål), siger Casper Røjkjær.

Målscorere for SIF: Eskild Dall 4, Jeppe Kilden Grøn, Filip Stojilkovic.

Assists: Filip Stojilkovic 3, Yunus Akbayir 2, Jeppe Kilden Grøn.

U15-holdet spiller igen på søndag i Randers.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen