18. september 2017

Sikker sejr på svær bane for U14

På et svært underlag vandt SIF’s U14-drenge 4-1 over Tilst lørdag. 

– Det var en rigtig fin kamp for holdet og fedt at score fire mål og have chancer til mere.

Sådan opsummerede SIF’s U14-træner Peter Ager Kristensen lørdagens 4-1 sejr i Tilst. På en forfærdelig bane lykkedes det SIF i 2. halvleg at styre kampen hjem i sikker stil.

SIF kom ellers bagud i slutningen af 1. halvleg, men svarede hurtigt igen, da Jakob Leerhøj Larsen efter et dybt løb spillede Frederik Nedergaard Jensen fri på bagerste stolpe. 1-1 var stillingen ved pausen.

– Vi sled lidt med spillet i 1. halvleg. Selvom vi var meget på bolden, skabte vi ikke nok fremad banen, siger Peter Ager.

Det blev bedre i 2. halvleg. Meget bedre.

Lasse Kaihøj scorede til 2-1 – igen på oplæg fra Jakob Leerhøj Larsen, der med stor energi erobrede bolden i modstanderens felt og spillede Lasse Kaihøj fri til scoring. Lasse Kaihøj stod også bag 3-1 målet, da han headede et hjørnespark fra Christian Lyrskov i nettet, mens Noah Sonne Kargo skubbede bolden i mål til 4-1 efter at et afrettet hovedstød fra Jakob Leerhøj Larsen var prellet af på stolpen.

– I 2. halvleg dominerede vi kampen totalt og skabte mange chancer. Vores store overtag gjorde modstanderne trætte, og vi havde masser af rum at spille i. Vi har i hele perioden siden sommer haft fokus på vores opbygningsspil. Vi fik mulighed for at øve os overfor pres med en og to angribere, og drengene fandt gode løsninger overfor begge scenarier. Vi fik bl.a. øvet os lidt i at gå højt med vores backs, hvilket skabte gode overtal i siderne, forklarer Peter Ager.

Allerede onsdag skal U14 i kamp igen. Her gælder det Ikast i pokalturneringen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen