18. maj 2022

U15 i pokalfinalen

SIFs U15-hold kvalificerede sig tirsdag til pokalfinalen efter en 5-4 sejr over SønderjyskE i en hektisk semifinale. Sebastian Christoffersen og William Faber scorede begge dobbelt.

U15 Pokalsemifinale, 17. maj 2022
Silkeborg IF – SønderjyskE 5-4 (3-1)
Mål SIF: Sebastian Christoffersen x2, William Faber x2, Simon Stüker

– Vi spillede os i går aftes i pokalfinalen via 45 gode minutter mod Sønderjyske på JYSK Park. Vi havde i begyndelsen lidt udfordringer med deres kantpres, men fik løst det undervejs og skabte ofte chancer, når vi kom forbi første pres. Vi havde lidt besvær med at fastholde spillet på deres halvdel, og deres chancer kom primært via omstillinger, når vi var uopmærksomme i restforsvaret. Sebastian Christoffersen bragte os foran efter en flot assist af William Pedersen, mens William Faber scorede til 2-1 og 3-1, da han var kvik på et afrettet indlæg i feltet og et hurtigt igangsat frispark, som var veludført af William Kirk, siger U15-træner Peter Ager og fortsætter.

– Efter pausen scorede vi to gange inden for tre minutter ved Simon Stüker efter indlæg fra Magne Søjbjerg – og ved Sebastian Christoffersen efter en dybdebold fra William Faber. Herfra ramte vi et for dårligt niveau særligt på den tekniske del, og kombineret med for lidt bevægelse og energi overtog SønderjyskE totalt momentum, og vi havde svært ved igen at tage initiativet i kampen. SønderjyskE fik reduceret af tre omgange – det sidste med 3 minutters overtid tilbage af kampen, og det gjorde det hele hektisk og usikkert, hvilket vi havde udfordringer med at håndtere. Men takket være en god første periode med gode angreb og skarphed foran kassen blev det alligevel til en plads i finalen, og det glæder vi os til. Vi skal her møde Randers, som vi har haft et par tætte kampe med i U15 Ligaen. Vi håber, at vi kan sætte en god præstation sammen i samtlige minutter af finalen, som spilles i starten af juni, slutter Peter Ager.

Stort tillykke til vores seje U15-drenge.

 

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen