9. maj 2021

U15: God indsats trods nederlag

Mange ting lykkedes for SIF’s U15-hold mod Brøndby lørdag – bare ikke målscoringen, og så blev det nederlag på 0-2. 

SIF’s U15-hold måtte lørdag se sig slået 0-2 af Brøndby på Søholt, men SIF-drengene leverede på trods af nederlaget en god præstation.

– Det var en tæt kamp, og jeg er ærgerlig over, at vi ikke kunne hente et bedre resultat i en tæt kamp, men på trods af nederlaget var det en opløftende præstation på bolden og et godt billede af et hold, der har løftet niveauet de seneste par måneder, siger Peter Ager Kristensen, træner for U15-holdet.

Efter blot 20 sekunder tilkæmpede SIF sig en stor chance, og det gav afsættet til en rigtig flot halvleg, hvor SIF var det bedste hold på banen. SIF-drengene var dygtige i opbygningsspillet og spillede med meget dynamik. På de forreste positioner fandt SIF’erne løsninger gennem Brøndbys kæder, men udnyttede ikke de chancer, det gav.

I 2. halvleg faldt hjemmeholdet en smule i kadence, og Brøndby gjorde det sværere for SIF’erne ved at spille kompakt.

– Jeg synes, vi manglede lidt energi og overskud i 2. halvleg, hvor kvaliteten i vores boldomgang faldt og presset ikke sad, siger Peter Ager Kristensen.

Næste opgave for U15 holdet i ligaen er allerede onsdag, hvor SønderjyskE kommer på besøg på Søholt med kampstart kl. 18.00.

Kampen i tal:
U15 Liga, 11. runde, lørdag 8. maj kl. 13.00 på Søholt:
Silkeborg IF – Brøndby 0-2 (0-0)
Mål: 0-1 August Harritsø (45.), 0-2 Erem Øzkul (73.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen