9. maj 2021

U17: 4-4 og et point ekstra på straffespark

SIF’s U17-drenge kom godt igen mod Brøndby og fik 4-4. I den efterfølgende straffesparks-konkurrence vandt SIF og tjente dermed to point.

I en livlig U17-kamp blev det lørdag eftermiddag på JYSK park 4-4 mellem SIF og Brøndby. En forsøgsordning i U17 Ligaen med straffesparkskonkurrence i tilfælde af uafgjort endte med en sejr til SIF, der dermed for første gang i sæsonen hentede to point, mens Brøndby måtte rejse hjem med et enkelt.

Jeg synes, at jeg så nogle seje drenge, som kæmpede godt for hinanden og som forsøgte at spille, hvilket også lykkedes i perioder i kampen. Derudover havde vi på dagen en rigtig god målmand (Aske Andresen – red.) som tog godt fra, når Brøndby havde chancer, siger U17-træner Casper Røjkjær.

Brøndby indledte kampen klart bedst, og SIF havde svært ved at finde løsninger i opspillet. Derfor var det også helt efter spil og chancer, at Brøndby kom foran. Herfra kom SIF dog godt ind i kampen og spillede med mere kvalitet og bedre positioner i spillet med bolden. Det førte til en del muligheder og to fine mål.

Efter pausen begyndte SIF og kom foran 3-1, men da Brøndby fik reduceret til 3-2, greb gæsterne momentum, og SIF var oftest kun farlige via omstillinger.  Det blev både 3-3 og 3-4 til Brøndby, men SIF’erne kom kort før slutfløjtet tilbage og fik udlignet til 4-4. Og så blev det til 2 point via sejr i den efterfølgende straffesparkskonkurrence.

Onsdag spiller SIF’s U17-hold kamp på JYSK park igen, når SønderjyskE kommer på besøg med kampstart kl. 18.00.

U17 Liga, 11. runde, lørdag 8. maj kl. 15.30 på JYSK park:
Silkeborg IF – Brøndby IF 4-4 (2-1)
Mål: 0-1 Oscar Hessner Sejrup (15.), 1-1 Frederik Nedergaard (33.), 2-1 Simon Birch Andersen (39.), 3-1 Sofus Jensen (53.), 3-2 Bertram Kvist (56.), 3-3 Patrick Aurø Allentoft (61.), 3-4 Max Juhl (74.), 4-4 Rasmus Andersen (84.)