9. maj 2021

U14: Slap indsats og fortjent nederlag

SIF’s U14-hold tabte lørdag i Hobro i det, træner Oliver Quottrup bagefter betegnede som holdets “slappeste indsats siden i sommer.” 

– Den slappeste indsats siden i sommer og en særdeles fortjent sejr til hjemmeholdet.

Så klart udtrykte U14-træner Oliver Quottrup sig efter SIF’s nederlag på 2-3 i Hobro lørdag middag.

Gennemgående for hele 1. halvleg var, at SIF var på bagkant med og uden bold, og det derfor meget sjældent lykkedes drengene at havne i gunstige situationer i forbindelse med pres samt med bolden.

– Drengene så usikre, uernergiske og ugidelige ud, og så måtte vi til at forsvare. Vi fik dog alligevel lavet to mål; ét efter flot kombinationsspil og et cutback-indlæg, og et andet på straffespark efter en spilvending og en udfordring én mod én, siger Oliver Quottrup.

SIF indledte stærkt i de første par minutter af 2. halvleg og fik hurtigt trykket Hobro ned og afsluttet på mål flere gange. En stor individuel fejl førte til 2-2, og passivt forsvarsspil til 3-2. Der kom ingen trodsreaktion eller bedre indsats trods mange minutter tilbage på uret, men i de sidste 8-10 minutter skabte SIF’erne dog flere store chancer til at udligne.

– Potentialet til at dominere sådan en kamp var og er klart til stede, men vi kom aldrig i nærheden. Indsatsen var pinlig, og det er jeg glad for, vi ikke blev belønnet for. Vi holder kampfri i de næste 10 dage, inden AaB venter i pokalsemifinalen, siger U14-træneren.

Kampen i tal:
U14 Liga 1, 9. runde, lørdag 8. maj kl. 12.00 på DS Arena:
Hobro IK- Silkeborg IF 3-2 (1-2)
Mål for SIF: Magnus Morgenstern og Lucas Vohnsen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen