3. april 2021

U15: Flot point i livlig kamp

SIF’s U15-drenge var foran 3-1 og havde chancer til mere, men løb tør for energi i Farum, og så endte det 3-3.

På en svær udebane i Farum fik SIF’s U15-hold 3-3 Skærtorsdag mod FC Nordsjælland.

– Vi spillede en livlig kamp og fik et flot point, selvom det undervejs lignede, at det skulle blive til mere, siger U15-træner Peter Ager Kristensen om kampen, hvor SIF var foran 3-1 i 2. halvleg.

SIF kom tidligt bagud, men svarede hurtigt igen, da Bertram Binggeli spillede Lasse Lasse Abildgaard fri i dybden, hvorfra han rundede målmanden og udlignede.

Kort før pausen satte Sebastian Laustsen hurtigt et frispark i gang og fandt Oscar Steinicke på siden. Han scorede fra spids vinkel, og kort efter pausen udbyggede Sebastian Biller til 3-1 efter godt forarbejde af ham selv og Lasse Abildgaard.

– Vi havde efterfølgende tilløb til flere chancer og var også tæt på en 4-1 scoring ved Oscar Steinicke. Desværre løb vi en smule tør for energi, og FCN scorede to gange i det sidste kvarter, hvor vi havde svært ved at sætte spil sammen og ikke kunne bevare et lige så energisk udtryk som i de første 60 minutter, forklarer Peter Ager Kristensen og fortsætter:

– Vi lykkedes godt med vores pres og udnyttede mange erobringer til at spille fremad og skabe chancer. Drengene arbejdede hårdt og viste en god attitude, og vi ærgrer os en smule over, at det ikke blev til alle tre point.

U15-drengene skal i kamp igen allerede mandag, hvor der venter endnu en tur over Storebælt. Lyngby tager imod med kampstart kl. 12.00.

Kampen i tal:
U15 Ligaen, 15. runde, torsdag 1. april kl. 14.30 på Farum Park:
FC Nordsjælland – Silkeborg IF 3-3 (1-2)
Mål: 1-0 Annas Al Hardan (5.), 1-1 Lasse Abildgaard (23.), 1-2 Oskar Juhl Steinicke (34.), 1-3 Sebastian Biller Mikkelsen (43.), 2-3 Selvmål (65.), 3-3 Balder Dali Andersen Magui (73.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen