5. marts 2018

U15: Fin fodboldkamp mod OB

Det blev 1-1 mellem SIF og OB, da de to klubbers U15-mandskaber mødtes i weekenden.

SIF var længe foran 1-0 i weekendens testkamp på Søholt mod OB, men måtte indkassere udligningen i 2. halvleg i en situation, hvor SIF’erne blev fanget højt i højre side.

I 1. halvleg arbejdede SIF’erne hårdt og fik spredt spillet ud på de forreste fire. Et flot angreb, hvor Abdullah Akbayir og Filip Stojilkovic får spillet sig igennem blev afsluttet med en tværbold fra Stojilkovic til højre back, Frederik Midtgaard, der sparkede bolden i mål til 1-0 føring.

SIF fik sværere ved at spille sig igennem OB’s pres i 2. halvleg og måtte derfor forsvare sig meget. OB pressede, men godt arbejde af de centrale spillere afværgede de største muligheder samtidig med at Esben Lange i målet havde fine redninger undervejs.

Alt i alt en kamp med mange gode præstationer af SIF-drengene.