5. marts 2018

U14: Stort nederlag til OB

U14: Stort nederlag til OB

SIF’s U14-drenge blev slået 6-1 hjemme til OB i testkamp.

Det har været et par lærerige kampe, SIF’s U14-hold har spillet på det seneste i sine forberedelser til sæsonstarten 17. marts. I sidste weekend blev det til et stort nederlag til Vejle, og i denne var det OB, der delte øretæver ud. 1-6 på hjemmebane tabte SIF’erne.

– Det har været et par hårde lussinger i de seneste weekender, og vi må bare erkende, at OB var stærkere end os, konkluderer U14-træner Peter Ager Kristensen.

SIF spillede ellers en fin 1. halvleg, der var lige målt på spil, chancer og mål. SIF udlignede til 1-1 på straffespark. Magnus Bøttker scorede, og det var også ham, der tilkæmpede sig chancen fra 11 meterpletten efter godt forarbejde af Jakob Leerhøj Larsen.

SIF forsvarede sig fint, men lykkedes ikke rigtig med erobringsspillet. Det betød at drengene måtte bygge op fra bagkæden og løbe mange meter for at forsvare sig, og det kostede på energi-kontoen mod slutningen af kampen. Fra det 41. til det 48. minut scorede OB tre gange, og så var kampen afgjort.

– Jeg forsøger at hæfte mig ved de gode sekvenser med bolden, som vi især viste i 1. halvleg. Vi skal blive dygtigere til at sortere i situationer med bolden, og jeg synes, vi plejer at være stærkere til at reparere fejlene for hinanden. Vi dumper lidt på værdierne i dag, specielt i modgangsperioder, hvor det er afgørende at vise sig stærke på netop værdier, konkluderer SIF-træneren.

SIF’s næste opgave er en pokalkamp mod Viborg i den kommende weekend.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen