4. september 2017

U14 vendte kamp og vandt

Holdet var bagud ved pausen men fik styr på spillet og vandt 3-2.

U14 leverede i weekenden en flot indsats mod Lyseng, hvor holdet spillede en skidt første halvleg og var bagud, mens der kom styr på spillet efter pausen, så holdet kunne gå fra banen som vindere.

– Vurderet på spil og chancer var det fortjent, at vi vandt kampen. Jeg er meget tilfreds med spillet og indsatsen i anden halvleg og glad for, at vi kunne løfte os så markant efter en ikke-godkendt første halvleg, fortæller U14-træner Peter Ager Kristensen.

Første halvleg var på Lysengs præmisser. Holdet gik højt, og det voldte U14 problemer, ligesom mange korte bolde gav hjemmeholdet gode betingelser i deres presspil.

I anden halvleg ændrede kampen dog karakter, og U14 begyndte at vinde dueller og løbe de ekstra meter for hinanden.

– Vi fandt mange gode positioner i mellemrummet både ved kanter og de forreste, og det gav os en del chancer, siger Peter Ager Kristensen.

Først var Magnus Hansen på pletten efter en andenbold, inden Frederik Nedergaard bragte SIF foran på et fint spillet angreb. Rasmus Rosenkind scorede det sidste mål, efter Jonathan Pank Iversen var hurtig på et indkast og sendte Jakob Leerhøj fri med keeperen, som spillede Rasmus Rosenlind blank foran mål.

Alt i alt en god indsats, hvis resultat holdet gerne må gentage på lørdag, hvor AaB kommer på besøg.

Kampen i tal:
Lyseng – U14: 2-3 (1-0)
Målscorere for U14: Magnus Hansen, Frederik Nedergaard og Rasmus Rosenlind.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen