4. september 2017

U13 udfordret i to kampe

Der var nogle lyspunkter i turneringskampsnederlaget på 2-3 og senere 11-mandsnederlaget på 0-5 til Viborg.

U13 mødte FK Viborg to gange i weekenden, lørdag i turneringen og dagen efter i en 11-mandskamp. I begge opgør havde SIF problemer mod modstanderne.

– Viborg var dygtigere til det meste, og vi viser for lavt niveau til at kunne være med, konstaterer U13-træner Nicolaj Bækgaard om holdets lørdagskamp, som endte med et nederlag på 2-3.

U13 havde problemer med Viborgs fysik, og det blev udnyttet, da drengene ikke var modige nok til at søge duellerne. Derfor blev resultatet også, at holdet så slappere ud, end hvad det egentlig er i stand til at præstere. Tobias Sørensen, Marius Nielsen viste dog højt niveau i kampen, mens målmand Aske Andresen var banens bedste.

Søndagens 11-mandskamp gav ikke den ønskede oprejsning til U15-drengene men i stedet en lektion, som Nicolaj Bækgaard beskriver det. Til trods for et nederlag på 0-5 viste drengene momentvis spil, som så positivt ud.

– I tredje halvleg så vi det rette udtryk, og her viste vi, at vi sagtens kan være dominerende, når vi bevæger os, siger U15-træneren og fortsætter:

– Vores backs gjorde en god figur og spillede med overskud, mens midtbanen fik overtaget de sidste 25 minutter.

U13 har en uge til at evaluere erfaringerne fra kampene, inden det på lørdag går løs igen på udebane mod Herning Fremad.

Kampene i tal:
U13 – FK Viborg 2-3 (2-2)
Målscorer for U13: Rasmus Andersen 2

11-mandskamp,
FK Viborg – U13 5-0

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen