3. juni 2019

U14 til EfB Elite Cup: Fem kampe og masser af bold-besiddelse

U14 til EfB Elite Cup: Fem kampe og masser af bold-besiddelse

SIF’s U14-drenge deltog i Kristi Himmelfarts-ferien i EfB Elite Cup. I fem kampe blev det til én sejr, én uafgjort og tre nederlag.

SIF’s U14-hold har i Kristi Himmelfartsferien deltaget i EfB Elite Cup i Esbjerg og spillet fem kampe. Resultatmæssigt blev det en flok blandede bolsjer med en sejr, en uafgjort kamp og tre nederlag, men alligevel har træner Peter Ager Kristensen været glad for drengenes deltagelse i turneringen.

– Det har været en fin turnering, hvor vi har øvet os meget med bolden og i at praktisere vores spillestil mod passende matchning, konkluderer han.

Kampene i tal:
EfB Elite Cup, U14, puljekamp, torsdag 30. maj:
Silkeborg IF – AB: 0-1 (0-0)
SIF spillede en fornuftig kamp mod et fysisk stærkt AB-hold. SIF’erne viste stort mod med bolden, og fik sat nogle gode spillestilsangreb sammen.
– Det var en god kamp for os og en fin præstation, siger træner Peter Ager Kristensen.

EfB Elite Cup, U14, puljekamp, fredag 31. maj:
Silkeborg IF – Fornebu: 4-2 (2-1)
Mål for SIF: Simon Andersen (2), Gustav Balle, Oskar Steinicke.
Det norske hold trak sig fra start tilbage og stod meget lavt. Det gav SIF meget spil midt på banen, og det gjorde  drengene godt.
– Antallet af chancer er ikke voldsomt højt under spillestilen, men vi evnede stilen flot i dag og lavede nogle rigtigt gode mål efter mange pasninger i holdet. Det var fedt, at det gav lidt succes, og at vi kunne udnytte den store dominans godt, siger træner Peter Ager Kristensen

Silkeborg IF – Hvidovre: 2-4 (0-2)
Mål for SIF: Rasmus Andersen og Nicklas Eriksen
Fredagens anden kamp blev ufortjent tabt til Hvidovre bedømt på spil og chancer.
– Vi startede lidt svagt de første 5-10 minutter, men var derfra klart bedre end vores modstander. Vi var dygtige til at finde hinanden i mellemrummet og igen synes jeg virkelig, vi præsterede godt ud fra vores spillestil. Denne gang kom vi også til mange chancer, men brændte flere kæmpestore tilbud tæt under mål. Jeg synes igen, vi så en sej flok, der kriger kampen igennem og viser sig godt frem på vores værdier, siger Peter Ager Kristensen.

EfB Elite Cup, U14, puljekamp, lørdag 1. juni:
Silkeborg IF – Ledøje Smørum: 0-0
Sidste puljekamp endte i en nullert. SIF var bedst og spillede 45 gode minutter, hvor drengene var meget på bolden og fandt gode løsninger op gennem banen.
– Vi fik lavet en del overtal på siderne gennem spilvendinger, men manglede lidt idéer på den sidste tredjedel, hvor vi ikke fik løbet igennem deres bagkæde og ikke fik skabt nok chancer. Det sidste kvarter var præget af træthed og på trods af, at vi var en mand i overtal, kunne vi ikke skabe den afgørende chance, siger Peter Ager Kristensen.

EfB Elite Cup, U14, placeringskamp, lørdag 1. juni:
Silkeborg IF – Næstved: 2-4 (1-2)
Mål for SIF: Rasmus Andersen og Gustav Balle.
SIF’s sidste kamp i turneringen blev desværre også den klart ringeste præstation.
– Vi havde svært ved at bringe nok energi ind i kampen, og vi tog mange dårlige beslutninger, som var præget af trætte ben og manglende mentalt overskud. Vi kom ellers foran 1-0 efter fint opspil, hvor Kristoffer fandt Rasmus på cut back. Et lignende mål lavede Gustav til 2-3 igen på oplæg fra Kristoffer. Det var desværre ikke en kamp, hvor vi ramte noget godt niveau. Det synes jeg ellers, vi har gjort i de andre kampe, siger Peter Ager.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen