3. juni 2019

U13 til EfB Elite Cup: God start blev ikke fulgt op

U13 til EfB Elite Cup: God start blev ikke fulgt op

To sejre i de første to kampe gav håb om en stor turnering for SIF’s U13-drenge ved EfB Elite Cup i Kristi Himmelfartsferien, men siden blegnede drengene.

SIF’s U13-drenge var i Kristi Himmelfartsferien til EfB Elite Cup i Esbjerg, hvor det blev til tre sejre, et uafgjort resultat og to nederlag. Nicolaj Bækgaards SIF-drenge indledte turneringen rigtig godt, men tingene blegnede undervejs.

– Efter to gode kampe må vi erkende, at det gik den forkerte vej som stævnet skred frem, og her skal vi have uddannet drengene til at finde det ekstra frem, når det bliver hårdt. Vi har set et højt topniveau ved stævnet, men desværre også et for lavt bundniveau. Vi må på træningsbanen så vi kan blive dygtigere os til at håndtere de svære perioder, lyder konklusionen fra SIF’s U13-træner.

Kampene i tal:
U13, EfB Elite Cup, onsdag 29. maj:
Silkeborg IF – Lørenskog 1-0 (1-0)
Mål for SIF: Simon Bønneland Thanning.
SIF’s første kamp ved EfB Elite Cup var mod et norsk hold, som ikke ville eller kunne så meget. SIF havde bolden i store dele af kampen, og specielt i første halvleg lykkedes SIF-drengene meget godt med det tålmodige og korte spil. Det trættede nordmændene, så selvom SIF ikke kunne holde samme niveau i anden halvleg, så var de stadig dominerende.
– Fint udtryk vi kom med, selvom pres og genpres ikke var helt tilfredsstillende, siger træner Nicolaj Bækgaard og fremhæver Viktor Toft som bedste SIF’er.

U13, EfB Elite Cup, torsdag 30. maj:
Silkeborg IF – Aabyhøj 7-0 (2-0)
Mål for SIF: Malthe Boris Tagmos (2), Bertram Binggeli (2), Marcus Vedel Eriksen (2) og Julius Nielsen.
Endnu en god præstation, hvor det efterlyste pres kom meget mere til udtryk. Drengene viste stort mod med bolden og dominerede fra start til slut.
– Vores modstander var ikke uden evner, men vi ramte et højt niveau, så det blev mest spil til ét mål. To kampe mod hold som tænker mere forsvarsspil end erobring, og det viser vi at vi er gode til at spille igennem. Samtidig må jeg rose den energi vi lægger for dagen. Det er den attitude vi skal prøve at vise hver gang, siger Nicolaj Bækgaard og fremhæver Julius Nielsen som bedste mand.

U13, EfB Elite Cup, puljekampe, fredag 31. maj:
Silkeborg IF – Kvarnby 1-5 (1-3)
Mål for SIF: Bertram Binggeli
Så kom U13 ned på jorden igen mod et fysisk stærkt svensk hold. SIF-drengene blev mødt af et højt pres og evnede ikke individuelt eller relationelt at gøre sig fri. Timingen i løbene var ikke gode nok, og derfor endte det ofte i nærkampe, som SIF-drengene var overmatchet i.
– Svenskerne kunne have lavet dobbelt så mange mål, så vi var heldige med at det “kun” blev 1-5. Svenskerne løb lidt tør for energi mod slutningen og i de sidste 10 minutter tog vi styringen og viste godt spil. Vi skal blive dygtigere til at spille overfor højt pres, hvor hver enkelt skal vise lidt mere mod med bolden, samt investere mere uden bold ift. forberedelse, siger Nicolaj Bækgaard og fremhæver Asger Bonner som bedst.

Silkeborg IF – GVI 3-0 (0-0)
Mål: Bertram Binggeli (2) og Marcus Vedel Eriksen.
Det blev en første halvleg uden tempo og energi fra SIF’s side. Derfor blev det en lige kamp, som SIF ikke kan være tilfredse med.
– Drengene holdt sig til planen hele kampen, men manglende løb og kvalitet i possession og pres gjorde, at vi ikke lykkedes særlig godt. I anden halvleg havde vi et gear mere, og hev også fortjent en sejr i land, men kvaliteten var stadig for ringe, konkluderer Nicolaj Bækgaard og fremhæver Julius Askou som bedste mand.

U13, puljefinale, EfB Elite Cup, fredag 31. maj:
Silkeborg IF – AB 0-0
Puljefinalen blev noget af en fuser. SIF manglende stor set alt i det mentale, og derfor fik drengene ikke sat tempo. Drengenes overskud var minimalt, så forberedelsen udeblev, og de endte konstant i nærkampe. Drengene forsøgte at praktisere spillestilen, men måtte erkende at de ikke var dygtige nok til at lykkedes med det i kampen.
– Drengene har ellers vist et fint udtryk, og vi er ved at være kendetegnet ved flot fodbold – eller ihvertfald forsøg på det, siger Nicolaj Bækgaard og fremhæver Kristian Pedersen som SIF’s bedste.

U13, placeringskamp, EfB Elite Cup, lørdag 1. juni:
Silkeborg IF – Sønderborg 0-4 (0-1)
Det blev ikke den afslutning på stævnet som SIF havde ønsket os. Der var ikke meget, der lykkedes, og derfor blev det et klart og fortjent nederlag.
– Overskuddet til at gøre sig fri for hinanden var den største mangelvare, og det blev en fysisk kamp med mange nærkampe, hvor vi var overmatchet., siger Nicolaj Bækgaard.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen