20. april 2019

U14: Storsejr over Galten

U14: Storsejr over Galten

SIF vandt hele 12-1, da Galten var på besøg på Søholt Skærtorsdag.

SIF fik ikke meget modstand, da Galten besøgte Søholt Skærtorsdag, og SIF-drengene kunne da også uden det store besvær sikre sig en sejr på hele 12-1.

– Vi havde bolden uafbrudt og forvaltede det fint med mange chanceskabende angreb og nogle flotte mål – bl.a. af Rasmus (Andersen) fra distancen og Daniel (Tinning) direkte på frispark. Drengene skal have kredit for at klø på gennem hele kampen og forsøge at spille det fodbold, vi gerne vil spille. Kun de sidste 10 minutter forfaldt vi til for mange individuelle aktioner i jagten på mål, men ellers var det godkendt i en kamp med et knap så godt match, siger U14-træner Peter Ager Kristensen.

Sidste lørdag blev det også til sejr for U14-drengene, men her var der tale om mere modstand i sejren på 2-1 ude over Hobro.

– Vi spillede i 50 gode minutter, hvor vi var meget på bolden og byggede fint op. Vi skabte et klart overtal af chancer og burde også have ført med mere ved pausen. Oskar (Juhl Steinicke) scorede på et godt fladt spark, og Mathias Broman udbyggede, da han blev spillet dybt og med et afrettet spark scorede til 2-0. Vi havde gode passager med bolden på deres halvdel, men manglede stadig lidt bedre fornemmelse for, hvornår vi skulle søge afslutningsspil, forklarer U14-træner Peter Ager Kristensen.

Med et kvarter igen reducerede Hobro. SIF-drengene var modige nok til at blive ved med at spille med mange pasninger og forsøge at have bolden. Det blev dog lidt for hektisk, og Hobro fik fornyet energi, og i den periode tabte SIF’erne for mange bolde og spillede med for dårlig kvalitet. Aske Andresen i målet reddede SIF et par gange, mens en friløber mod slut blev misset i den anden ende af banen.

– Det var helt fortjent, at vi vandt, konstaterer Peter Ager.

SIF’s U14-drenge skal i kamp igen på lørdag 27. april, hvor der venter en udekamp i Viborg. Der er kampstart på Viborg FF’s anlæg på Kirkebækvej kl. 10.00.

Kampene i tal:
U14 Liga 2, 6. runde, torsdag 18. apri kl. 10.00 på Søholt:
Silkeborg IF – Galten:12-1
Målscorere for SIF: Rasmus Andersen (3), Oskar Juhl Steinicke (2), Valdemar Kirkegaard Lomborg (2), Simon Birch Andersen, Marius Kallestrup Nielsen, Daniel Tinning, Alexander Priesborg Madsen, Mathias Nedergaard

U14 Liga 2, 5. runde, lørdag 13. apri kl. 12.00 ved DS Arena i Hobro:
Hobro – Silkeborg IF 1-2 (0-1)
Målscorere for SIF: Oskar Juhl Steinicke og Mathias Broman

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen