20. april 2019

U13: Sejr trods mangel på niveau

U13: Sejr trods mangel på niveau

Trods en præstation under det normale niveau vandt SIF’s U13-drenge 4-2 over Holstebro.

Selv om man vinder, kan man godt gå skuffet fra banen. Det var tilfældet for SIF’s U13-drenge, der Skærtorsdag vandt 4-2 over Holstebro på Søholt,. men leverede en præstation, der ikke var tilfredsstillende.

– Alt i alt en præstation langt under niveau, og det var også en flok skuffede drenge efter kampen, måtte U13-træner Nicolaj Bækgaard konstatere.

SIF mødte en kompakt defensiv, og et hold med en høj bagkæde, så der var minimal plads at spille bolden op mellem deres kæder. SIF-drengene forsøgte at spille boldene ind gennem deres kæder, og med succes, men de fik aldrig udnyttet bagrummet, da drengene enten havde for mange berøringer eller manglede dybeløb.

– Der var perioder med hurtige kombinationer centralt, så helt sort var det ikke. Det var til gengæld vores mentale udtryk, som led et dyk efter en flot kamp i lørdags, siger Nicolaj Bækgaard med henvisning til seneste kamp mod Horsens, der blev tabt, men hvor SIF-udtrykket var et helt andet.

Nicolaj Bækgaard fremhæver Simon Bønneland Thanning som holdets bedste mod Holstebro.

Allerede mandag, 2. Påskedag, skal U13-drengene i kamp igen på kunstgræsbanen ved Forum Horsens, hvor Horsens fS er modstanderen. Der er kampstart kl. 11.00.

Kampen i tal:
U13 Liga 1, torsdag 18. apri kl. 13.00 på Søholt:
Silkeborg IF – Holstebro 4-2 (2-1)
Målscorere for SIF: Bertram Binggeli (2), Marcus Vedel Eriksen og selvmål.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 24.09. kl. 14.00
Scroll til toppen

Menu