20. april 2019

Flinta er tilbage i SIF-truppen

Flinta er tilbage i SIF-truppen

Efter en kortvarig skadesperiode er anfører Dennis Flinta tilbage hos SIF, der møder Hvidovre søndag på udebane. Han afløser en skadet Simon Jakobsen.

Anfører Dennis Flinta er tilbage i SIF-truppen efter et par uger på sidelinjen med en mindre skade. SIF spiller søndag eftermiddag kl. 13.45 ude mod Hvidovre, og efter træningen lørdag formiddag på JYSK park udtog cheftræner Michael Hansen sin trup på 19 spillere til kampen. Det betyder at én spiller sies fra en time før kick-off:

5. Svenn Crone
6. Frederik Møller
7. Stephan Petersen
8. Andreas Heimer
9. Shkodran Maholli
14. Dennis Flinta
16. Peter Friis
18. Pelle Matsson
20. Marc Rochester
21. Mads Emil Madsen
22. Valance Nambishi
23. Jeppe Okkels
25. Anders Hagelskjær
26. Rasmus Carstensen
27. Sebastian Jørgensen
28. Oliver Haurits
29. Ronnie Schwartz
30. Oscar Hedvall
32. Frederik Alves Ibsen

I forhold til seneste opgør mod Næstved for halvanden uge siden er Peter Friis blevet sin skade kvit og afløser Thomas Nørgaard. Simon Jakobsen udgik med en skade i Næstved-kampen og er ikke klar foreløbig. Han afløses af Dennis Flinta. Desuden er Mikkel Vendelbo blevet skadet og dermed ikke med. Frederik Møller og Oliver Haurits er nye i truppen i forhold til kampen for halvanden uge siden.

Der er kampstart kl. 13.45 på Kæmpernes Arena i Hvidovre. Den sendes ikke på tv, men mål undervejs kan ses i forbindelse med den direkte transmission på TV3 Sport fra kampen Viborg-Næstved.

Se højdepunkterne fra seneste møde mellem de to klubber på JYSK park sidst i oktober, hvor SIF vandt 3-2, ved at klikke på videoen øverst på siden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen