9. marts 2020

U14 på overlevelsestur i skoven

U14 på overlevelsestur i skoven

SIF’s U14-drenge lærte en masse om sig selv og hinanden, da de fredag og lørdag var på teambuilding på Sletten ved Ry.

Lørdag morgen var der kanotur med indlagte udfordringer, da SIF’s U14-drenge fra fredag til lørdag var på teambuilding-tur arrangeret af Claus Ruggaard, Human Trust.

SIF’s U14-drenge fik sig i weekenden en noget anderledes oplevelse. Fra fredag til lørdag overnattede drengene i skoven på Sletten ved Ry, en teambuilding-tur arrangeret af Claus Ruggaard fra virksomheden Human Trust.

 

– Formålet var, at drengene skulle stifte større bekendtskab med ledelse og ansvar, kommunikation, samarbejde og at komme ud af komfort zonen under helt andre forhold end hverdagens fodboldtræning – og samtidig øge deres bevidsthed om, hvad den enkelte betyder for helheden, fortæller U14-træner Oliver Quottrup.

Drengene startede med et orienteringsløb, hvor de fór vild og skulle hjælpe hinanden med at finde tilbage til lejren.

En af grupperne blev presset af trætte ben og sult, og det skabte noget utryghed, da der ikke var nogen, der for alvor tog ansvar – og så stak det i alle mulige retninger. Men hjem fandt de – og lærte noget af oplevelsen.

Da alle grupper havde fundet hjem, stod der der teamcooking på menuen, og senere skulle fire grupper arrangere udfordrende underholdning for hinanden inden for arrangementets formål (bl.a. at tænde et bål med et stearinlys).

Lørdag morgen skulle drengene ud og sejle i kano. Opgaven var at samarbejde om at danne bogstaver og kommunikere i en fælles retning.

– Det har været en super tur for drengene, hvor vi fik set dem under pres, og så blev de udfordret på en masse ting i en anden arena – og de blev dygtigere og mere bevidste undervejs, siger Oliver Quottrup, der takker Claus Ruggaard for arrangementet.

Madlavnings-konkurrence efter fredagens hjemkomst fra orienteringsløb i skoven.

– En super tur for drengene, siger U14-træner Oliver Quottrup om arrangementet på Sletten ved Ry.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen