9. marts 2020

Kent N.: Gode præstationer giver selvtillid

Kent N.: Gode præstationer giver selvtillid

Kent Nielsen noterer sig, at SIF i de seneste tre kampe har spillet 1-1. Præstationerne i kampene mod FC København, OB og Horsens giver selvtillid inden mandagens opgør mod AGF.

Kent Nielsen ser gode muligheder for sit hold i aftenens kamp på JYSK park mod AGF. Det sker på baggrund af de seneste ugers begivenheder for hans hold.

– Sidste søndags spillede vi for anden kamp i træk 1-1, denne gang mod OB i Odense. Og torsdag aften blev det 1-1 i Horsens i Sydbank Pokalen, hvorefter vi måtte se os slået efter en straffesparkskonkurrence med 18 spark. Efter at den første skuffelse havde lagt sig ovenpå vores ærgerlige pokal-exit, kan vi se meget positivt i de seneste ugers begivenheder, siger Kent Nielsen og fortsætter:

– Kampene mod OB og Horsens kom en uge efter 1-1 mod FC København, og nu har vi i de første fire kampe i foråret spillet mod AaB, FCK og OB i Superligaen – og udfordret dem alle. Og vi har spillet 1-1 i Horsens i Sydbank Pokalen (og tabt på straffespark). Indsatsen i de kampe giver os en tro på, at vi kan det her. Jeg er glad for måden, vi har gjort det på, og vi skal fortsætte i den retning. Så kommer resultaterne også.

– I dag møder vi AGF, og sidst vi mødte dem blev det en livlig kamp, som vi vandt 4-3. Vi går efter at gentage sejren, men set fra et trænerperspektiv behøver det ikke at blive lige så livligt denne gang, slår han fast.

Kampen spilles uden tilskuere pga coronavirus. Den kan ses direkte på TV3 Sport, Viaplay og Viaplay Ultra HD fra kl. 19.00. Der er optakt på TV3 Sport fra kl. 18.00.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen