9. marts 2020

SIF-AGF afvikles uden tilskuere

SIF-AGF afvikles uden tilskuere

Der bliver tomme tribuner på JYSK park i aften, når SIF møder AGF. Divisionsforeningen har påbudt, at samtlige kampe i 3F Superligaen og Nordic Bet Ligaen spilles uden tilskuere.

Tribunerne på JYSK park vil stå tomme, når SIF mandag møder AGF i 3F Superligaen. Årsagen er coronavirus.

Tribunerne på JYSK park kommer til at stå gabende tomme, når SIF i aften møder AGF i 3F Superligaen. Som en konsekvens af coronavirus og statsminister Mette Frederiksens udmelding fra i fredags har Divisionsforeningen udstedt et påbud til alle klubber i de to øverste fodboldrækker i Danmark:

“Divisionsforeningen påbyder, at alle kampe i 3F Superliga og NordicBet LIGA skal spilles uden tilskuere. Det indebærer at der til en kamp kun må være spillere, dommere, officials fra de deltagende klubber og akkrediterede journalister til stede under afviklingen af kampen. Herudover TV-produktionsfolk og andet teknisk personale, som har relevante funktioner der skal understøtte at stadion er funktionelt og kampen kan gennemføres. Det påhviler ved den pågældende kamp arrangørklubben at sikre, at ingen andre får adgang til stadion,” lyder påbuddet fra Divisionsforeningen.

SIF er således nødt til at stoppe al billetsalg til kampen, ligesom alle, der har købt billet via klubbens billetsystem, får tilbageført deres penge. Dette vil ske helt automatisk for køberne i løbet af næste uge.

Konsekvenserne i forhold til sæsonkortholderne vil der blive taget stilling til, når vi kender omfanget af kampe, der må gennemføres uden tilskuere. I forhold til næste hjemmekamp søndag 15. marts mod FC Nordsjælland følger SIF nøje situationen og de anbefalinger og påbud, der måtte komme fra centrale myndigheder.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen