9. marts 2020

Fin U13-præstation på trods af nederlag

Fin U13-præstation på trods af nederlag

SIF’s U13-drenge leverede sin bedste præstation på stor bane hidtil, selv om det blev nederlag på 0-2 i Viborg lørdag.

SIF’s U13-drenge var lørdag en tur i Viborg for at spille træningskamp, og selv om det blev til et nederlag på 0-2, havde SIF-drengene stor ære af kampen.

– Vi spillede en flot første halvleg, hvor vi satte hinanden i gode positioner med bolden, og havde mange gode angreb med indlæg fra feltet. Det gav nogle store chancer, som vi ikke fik omsat. Ud over et enkelt Viborg-angreb, hvor vi blev kørt godt rundt, så lykkedes det os at forsvare målet godt, siger U13-træner Nicolaj Bækgaard.

SIF fandt ikke samme kvalitet i anden halvleg, hvor drengene spillede med for lidt kvalitet og smed nogle unødvendige bolde i opspillet.

– Det blev straffet, og selvom vi fandt melodien til sidst i kampen, så var det ikke nok til at vinde. Drengene viste et godt udtryk kampen i gennem, men vi var ikke dygtige nok til at forvandle det til en sejr. Vi skal være dygtigere til at vende spillet og generelt være dygtigere relationelt, men ellers så synes jeg, at vi består i dag. Det er med afstand den bedste 11-mands præstation vi har leveret, konkluderer Nicolaj Bækgaard.

Kampen i tal:
U13, træningskamp, lørdag 7. marts i Viborg:
Viborg – Silkeborg IF 2-0 (0-0)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen