3. august 2020

U14: Øretæve i Vildbjerg

U14: Øretæve i Vildbjerg

Efter et par gode optaktsuger kom SIF’s U14-drenge ned på jorden på træningslejren i Vildbjerg, hvor det blev til nederlag på 1-8 i testkamp mod Helsingør.

Efter et par fine opstartsuger afsluttede SIF’s U14-drenge sidste uges træningslejr i Vildbjerg med en regulær røvfuld.

– Ganske fortjent tabte vi stort, og der var ikke meget positivt at komme efter i denne kamp, måtte U14-træner Oliver Quottrup konstatere efter 1-8 lussingen mod Helsingør.

Første halvleg blev én stor slåskamp, hvor SIF’erne hverken kunne stikke eller bekende, og det endte med flere driblinger end pasninger, og der var rigeligt med chancer i begge ender. SIF kom bagud efter et kvarter, men udlignede minuttet efter på en rigtig lækker scoring efter et flot opspil. Lige inden pausen kom Helsingør foran 2-1.

SIF-drengene indledte 2. halvleg godt, men kom hurtigt ned på jorden igen. Til sidst faldt drengene helt sammen og indkasserede tre mål på fire minutter.

– Det var en utroligt umoden præstation, især taktisk og mentalt. Rolleforståelse og relationer var skidt, både offensivt og defensivt, og det lignede 11 forskellige formål hos drengene. På trods af en kedelig åbningskamp, synes jeg det har været en rigtig fed træningslejr. Vi skal nok nå at få trænet en masse og udvikle de faglige kompetencer, men vi har brugt en masse tid på det, vi normalt ikke arbejder så meget med, og det har været rigtig givtigt, lyder det trods alt fra Oliver Quottrup.

Kampen i tal:
U14, træningskamp, fredag 31. juli i Vildbjerg:
Silkeborg IF – Helsingør 1-8 (1-2)
Mål for SIF: Lucas Vohnsen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen