24. september 2018

U14 kom i modvind i Ringkøbing

U14 kom i modvind i Ringkøbing

Der var storm på vestkysten i lørdags, og det mærkede SIF’s U14-drenge, der tabte 1-3 til Ringkøbing.

Stormen Knud blæste over landet i lørdags, og det kunne også mærkes i Ringkøbing, hvor SIF’s U14-drenge spillede turneringskamp lørdag eftermiddag – og kom i kraftig modvind.

– Det blæste helt ekstremt, og med modvind i 1. halvleg havde vi problemer med at spille os væk fra eget felt. Vi blev stressede af et naturligt højt pres og havde svært ved at spille os ud. I 2. halvleg kom vi dårligt ud og var bagud 3-0 efter få minutter. Derfra stod der SIF på resten af kampen, og vi fik lavet et enkelt mål (selvmål af Ringkøbing – red.) efter et frisparksindlæg, siger U14-træner Peter Ager Kristensen om lørdagens oplevelse.

I resten af kampen trykkede SIF sin modstander længere tilbage på banen og spillede sig relativt nemt frem gennem deres forreste led.

– På den sidste tredjedel af banen mangler vi noget individuel styrke, og når vi forsøger at spille mellem dem ved at hæve tempoet i aktioner og pasninger, er vores tekniske niveau for lavt. Vi formår ikke at flytte bolden hurtigt nok til at undgå dueller, slår for mange fejlpasninger og taber for mange bolde i en mod en situationer. Det bekymrer mig lidt, at vi ikke skaber flere chancer end tilfældet er, og det er fortjent, at vi taber. Vi mangler stadig mere aktion-aktion styrke, mens evnen til at reparere fejl er for dårlig. Vi knokler videre med det lange seje træk, slår U14-træneren fast.

Kampen i tal:
U14, Liga 1, 7, runde, lørdag 22. september kl. 11.00 på Ringkøbing Kunstgræsbane:
Ringkøbing – Silkeborg IF 3-1 (2-0) .

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League playoff

Torsdag d. 18.08. kl. 18.00
Scroll til toppen

Menu