24. september 2018

U13: Dårlig 1. halvleg gav nederlag

U13: Dårlig 1. halvleg gav nederlag

En godkendt 2. halvleg kunne ikke rette op på U13-drengenes dårlige 1. halvleg, og dermed måtte SIF se sig slået 1-3.

SIF’s U13 hold har indledt efterårets andet puljespil og møder nu hold fra Skive, Thisted, Horsens, Ringkøbing, Herning, Hinnerup og Vejle, og i den første kamp i den nye pulje blev det til 1-3 nederlag mod Vejle på Søholt, primært på grund af en forfærdelig 1. halvleg, der betød 3-0 føring til gæsterne ved pausen.

– Vi viste ikke meget format i 1. halvleg og laver et utal af uprovokerede fejl. Vores beslutninger var på et meget lavt niveau. Drengene virkede meget låste i deres spil, og vi fik aldrig vores principper i spil, siger U13-træner Nicolaj Bækgaard om den kiksede første halvdel af kampen.

Pausen kom belejligt, og drengene fortjener ros for deres præstation i anden halvleg, samt deres evne til at ændre et svagt holdudtryk til et godkendt. SIF-drengene fandt mange flere retvendte positioner i banen og skabte også et pænt antal chancer. På trods af en dårlig første halvleg af SIF, var det overordnet set en lige kamp, men set på chancer, så vandt Vejle fortjent.

– Vi skal arbejde med holdudtrykket fremadrettet, så vi ikke løber ind flere præstationer på det her niveau, slår Nicolaj Bækgaard fast og fremhæver Jonas Johansen Halkier og Simon Bønneland Thanning som SIF’s bedste.

Kampen i tal:
U13, Liga 1A, 1. runde, 2. puljeinddeling, lørdag 22. september kl. 13.00 på Søholt:
Silkeborg IF – Vejle B 1-3 (0-3)
Mål: 0-1 Victor Kjærsgaard (2.), 0-2 Kristian Højgaard Jensen (20.), 0-3 Aleksander Meineche Jørgensen (29.), 1-3 Simon Bønneland Thanning (34.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen