24. september 2018

U15: Gang i den og sejr i Tilst

11 mål og sejr til SIF – man kunne ikke klage over underholdningen lørdag formiddag i Tilst.

11 mål – og de seks til SIF. Det blev sejr i Tilst til U15-holdet lørdag formiddag, og som træner Casper Røjkjær bagefter konstaterede, så var der “endnu engang godt gang i den.”

SIF var foran både 3-0 og 6-3, og selv om hjemmeholdet svarede igen begge gange, blev der i afslutningen aldrig rigtig spænding om udfaldet.

– Selvom jeg godt kan lide ungdomskampe med gang i den, var det her til den gode side, konstarer Casper Røjkjær.

SIF startede kampen udemærket og var allerede foran 3-0 efter 25 minutter. Det lykkedes dog TST at få reduceret ét minut før pausefløjtet, og det var med til at give dem mod til 2. halvleg.

Efter pausen dikterede SIF stadig kampen, men ud af nærmest ingenting fik hjemmeholdet udlignet til 3-3 på to hurtige scoringer. SIF fik dog sat sig igennem og gjorde det i løbet af 10 minutter til 6-3. Dermed blev det aldrig rigtig spændende, selvom TST fik scoret to mål mod slutningen af kampen.

– Jeg synes ikke vores holdudtryk og balance i holdet var lige så god, som vi har set i de tidligere kampe. Vi var lidt for hektiske på bolden og spillede generelt med for mange touch. Når det er sagt, skaber vi igen mange chancer og kunne sagtens have lavet flere mål. Omvendt scorer TST på nærmest alt, de har.
Vi skal blive bedre til at lukke sådanne kampe. Men det var fedt at se, at vi havde nogle offensive spillere, der kunne afgøre sådan en kamp for os, især Lasse Kaihøj strålede, siger Casper Røjkjær.