12. juni 2017

U14 klar til JM-kampe

Efter storsejr på 10-0 over Hinnerup er SIF’s U14-drenge klar til cup-kampe om det jyske mesterskab.

SIF’s U14 drenge er klar til kampe om det jyske mesterskab. Forårets sidste kamp i turneringen søndag formiddag på Søholt mod HOG Hinnerup satte en tyk streg under SIF’s førsteplads, idet det blev til en knusende sejr på 10-0.

– Vi havde individuel kvalitet til at komme igennem til chancer, og fire mål på fire minutter kort før pausen gav et godt udgangspunkt til 2. halvleg. Men ellers var vi lidt slappe i perioder, hvor vi ikke var villige til at arbejde nok både med og uden bold, sandsynligvis som en konsekvens af, at tingene kom lige rigeligt let til os, fortæller U14-træner Peter Ager Kristensen.

U14-drengene førte 6-0 ved pausen, og det gav et godt rygstød til 2. halvleg med en godkendt indsats som resultat. Fine angreb og flotte mål kendetegnede SIF i den sidste halvdel af kampen.

Det blev til en række flotte mål af SIF-drengene. Filip Stojilkovic’ mål til 2-0 fra distancen, Jeppe Kilden Grøn til 3-0 efter flot opspil, Yunus Akbayir til 8-0 efter hælaflevering af Frederik Dam, Abdullah Ibrahim, der pillede en høj bold ned udenfor feltet og sparkede bolden ind til 9-0 og Christian Brandstrup til 10-0 på hovedstød efter indlæg af Filip Stojilkovic.

– Trods et par svipsere undervejs vinder vi puljen, og nu venter fine modstandere i JM-kampene, siger Peter Ager Kristensen.

Kampen i tal:
U14 drenge Vest 2, 10. spillerunde, søndag den 11. juni kl. 11.15 på Søholt:
Silkeborg IF – HOG Hinnerup (10-0 (6-0)
Målscorere for SIF:
1-0 Filip Stojilkovic (assist Bogdan Lukic)
2-0 Filip Stojilkovic (assist William Sønderskov Uhrenholt)
3-0 Jeppe Kilden Grøn (assist William Sønderskov Uhrenholt)
4-0 Yunus Akbayir (assist Filip Stojilkovic)
5-0 Filip Stojilkovic (assist Filip Aoyagi-Jensen)
6-0 Filip Stojilkovic
7-0 William Sønderskov Uhrenholt
8-0 Yunus Akbayir (assist Frederik Dam)
9-0 Abdullah Ibrahim
10-0 Christian Brandstrup (assist Filip Stojilkovic)
 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen