12. juni 2017

U13: På sommerferie med en lussing

SIF’s U13-drenge løb ind i en 9-2 lussing, da drengene fredag aften sluttede foråret i Herning.

SIF’s U13-drenge sluttede foråret med en skævert. Fredag aften tabte drengene 2-9 i Herning til det suveræne tophold fra Herning Fremad. Dermed slutter drengene foråret på femtepladsen i rækken og vil efter sommerferien rykke op som U14-spillere og konkurrere i U14 Liga 1 – den højeste række for spillere i årgang 2004.

Kampen i Herning vil for SIF’s vedkommende hurtigt gå i glemmebogen. Ikke fordi indsatsen var dårlig. Men fordi nederlaget blev så stort overfor en flok individuelt dygtige spillere på modstanderholdet.

– Vi kom til kort uden bold, hvor vores evner på ingen måd rakte til det niveau, vi mødte. Som hold evner vi til gengæld mere. Vi viste gode relationelle færdigheder i opspillet og fint mod med bolden. Til tider er vi for overmodige, hvilket bliver straffet. Der er bestemt også plads til forbedringer i opspillet, hvor vi mangler perception og deri spilvendinger, forklarer U13-træner Nicolaj Bækgaard.

SIF var pænt med i kampens indledning med chancer til at score det først mål og med udligning til 1-1 efter hjemmeholdets føring. Det blev til yderligere chancer, men kendetegnende for foråret generelt manglede der også i kampen fredag aften kynisme i felterne.

Nicolaj Bækgaard glæder sig dog over god fodbold af SIF-drengene mellem felterne og at Lasse Kaihøj var banens bedste spiller.

Kampen i tal:
U13 drenge Vest 1, 14. spillerunde, fredag den 9. juni kl. 18.00 på Herning Fremads kunstgræsbane:
Herning Fremad – Silkeborg IF 9-2 (6-1)
Målscorere for SIF: Lasse Kaihøj og Oliver Moritzen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen