12. juni 2017

U13: På sommerferie med en lussing

SIF’s U13-drenge løb ind i en 9-2 lussing, da drengene fredag aften sluttede foråret i Herning.

SIF’s U13-drenge sluttede foråret med en skævert. Fredag aften tabte drengene 2-9 i Herning til det suveræne tophold fra Herning Fremad. Dermed slutter drengene foråret på femtepladsen i rækken og vil efter sommerferien rykke op som U14-spillere og konkurrere i U14 Liga 1 – den højeste række for spillere i årgang 2004.

Kampen i Herning vil for SIF’s vedkommende hurtigt gå i glemmebogen. Ikke fordi indsatsen var dårlig. Men fordi nederlaget blev så stort overfor en flok individuelt dygtige spillere på modstanderholdet.

– Vi kom til kort uden bold, hvor vores evner på ingen måd rakte til det niveau, vi mødte. Som hold evner vi til gengæld mere. Vi viste gode relationelle færdigheder i opspillet og fint mod med bolden. Til tider er vi for overmodige, hvilket bliver straffet. Der er bestemt også plads til forbedringer i opspillet, hvor vi mangler perception og deri spilvendinger, forklarer U13-træner Nicolaj Bækgaard.

SIF var pænt med i kampens indledning med chancer til at score det først mål og med udligning til 1-1 efter hjemmeholdets føring. Det blev til yderligere chancer, men kendetegnende for foråret generelt manglede der også i kampen fredag aften kynisme i felterne.

Nicolaj Bækgaard glæder sig dog over god fodbold af SIF-drengene mellem felterne og at Lasse Kaihøj var banens bedste spiller.

Kampen i tal:
U13 drenge Vest 1, 14. spillerunde, fredag den 9. juni kl. 18.00 på Herning Fremads kunstgræsbane:
Herning Fremad – Silkeborg IF 9-2 (6-1)
Målscorere for SIF: Lasse Kaihøj og Oliver Moritzen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

1. DIVISION

SØNDAG 01.11 KL 15:00
Scroll til toppen

Menu