17. september 2018

U14 havde fortjent mere

U14 havde fortjent mere

SIF’s U14-drenge kom godt igen lørdag mod Brabrand, men måtte alligevel se sig slået 3-2.

SIF kom godt igen efter at have været nede 0-2 mod Brabrand lørdag formiddag, men i sidste ende måtte U14-drengene se sig slået 3-2 på et mål efter dødbold, hvor opdækningen svigtede.

– Det var et fint match for os, og jeg synes, vi var det bedste hold på banen. Vi havde lidt fokus på at kunne spille med stor indsats, og der bestod vi overordnet set – hjulpet godt på vej af to trænere på linjen, der konstant pushede drengene. Vi mister desværre en del kvalitet i vores boldomgang, når tempoet skrues i vejret, og vi laver for mange simple fejl, der koster boldtab, siger U14-træner Peter Ager Kristensen.

Efter at Braband kom foran 2-0 brød Oskar Steincke først igennem og reducerede, og kort efter spillede han Mathias Nedergaard fri foran mål – og så stod det 2-2. Det lugtede lidt af, at SIF skulle vende kampen, men i stedet indkasserede drengene et mål på en dødbold efter dårlig opdækning.

– I perioder er vi for langsomt opfattende med bolden, hvilket giver for få muligheder frem ad banen, og kan vi skrue et par procenter på både det tekniske og taktiske niveau, så vinder vi kampe som denne. Vi lukker lidt for nemme mål ind og skal selv kæmpe hårdt for at lave chancer, fordi vi ikke lige har spillere, der med fart og individuel kvalitet kan sætte sin direkte modstander. Det var et lille skridt i den rigtige retning og dejligt at lave nogle mål. Det var en kamp, hvor vi fik lov at øve os en del med bolden, og så må vi acceptere, at det er vores aktuelle niveau. Det skal vi nok få løftet, så vi kan blive mere konkurrencedygtige, siger Peter Ager videre.

Kampen i tal:
U14 Liga, 6. runde, lørdag 15. september kl. 10.00 på Søholt:
Silkeborg IF – Brabrand: 2-3 (0-1)
Mål for SIF: Oskar Steincke og Mathias Nedergaard

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen