17. september 2018

U13: Angrebskaos endte i 4-4 mod AGF

U13: Angrebskaos endte i 4-4

Det blev igen målrigt, da SIF’s U13-drenge øvede sig på stor bane mod AGF. Fem mål i de sidste 10 minutter betød 4-4.  

SIF’s U13-drenge spillede igen en træningskamp på stor bane, og mens det sluttede 5-5 mod Vejle i sidste uge, blev det dennegang 4-4 mod AGF. Særligt de sidste 10 minutter udviklede sig til et rent angrebskaos med fem mål.

– Generelt var det lidt under niveau, og jeg savnede lidt initiativ fra den enkelte i mange situationer. Drengene viste dog også højt individuelt niveau i perioder, så vi er, hvor vi skal være teknisk og taktisk til at være med. Nu skal vi have hævet niveauet så vi også kan dominere, lyder vurderingen fra U13-træner Nicolaj Bækgaard, der fremhæver Oliver Bjerregaard som holdets bedste.

SIF indledte godt med bolden og turde spille i små rum, men i trit med at drengene lavede fejl i kombinationsspillet, blev de også for forsigtige. U13-holdets pres var under niveau i første halvleg, og AGF havde både spillet og chancerne, selv om SIF var foran ved pausen, da AGF blev straffet med fart i bagrummet af SIF.

SIF så bedre ud efter pausen, og selvom det stadig var AGF som tog styringen, havde SIF sine momenter med fint opbygningsspil. De sidste 10 minutter blev et rent angrebskaos med fem mål og chancer til mere for begge hold.

– Vores pres så bedre ud i de sidste 30 minutter, mens vores evne til at forsvare var helt på månen. Vi skal være gladest for resultatet, og ikke mindst vores målmand, lyder det åbenhjertigt fra Nicolaj Bækgaard.

Kampen i tal:
U13, Træningskamp, 11 mands, lørdag 15. september:
Silkeborg IF – AGF 4-4 (1-0)
Målscorere for SIF: Marcus Vedel (2), Sebastian Biller Mikkelsen og Malthe Tagmos.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen