29. maj 2017

U14-drengene leverer fin indsats til Kia Cup

Ligesom det har været tilfældet med U13-drengene, deltog SIF’s U14-mandskab også ved Kia Cup i Esbjerg. Her leverede de unge talenter fine præstationer, som dog i sidste ende ikke var nok til at gå videre fra det indledende puljespil.

Én sejr, to uafgjorte og et enkelt nederlag var desværre ikke nok for Silkeborg IF’s U14-drenge til at spille sig videre til knockout-kampene, da holdet i weekenden deltog i Kia Cup i Esbjerg.

Ikke desto mindre leverede de unge SIF-talenter til tider rigtig flot spil, og det startede allerede mod B93 i den første kamp, som U14-holdet spillede 1-1 på mål af Filip Aoyagi.

Hjemmeholdet fra Esbjerg var modstanderen i kamp nummer to, og her var der fuld gevinst for SIF. Frederik Midtgaard, Abdullah Ibrahim og Esben Guldager sørgede således med et mål hver for, at U14-drengene vandt kampen 3-1 efter en solid indsats.

I den tredje kamp stod SIF-talenterne over for HIK. Her blev det til 2-2 på mål af Frederik Dam og Frederik Midtgaard. Havde marginalerne været på SIF’s side, kunne det meget vel også være blevet til en sejr i dette opgør, da Filip Stojilkovic brændte et straffespark kort før tid.

I den sidste puljekamp mod Lørenskog fra Norge havde U13-drengene ikke desto mindre mulighed for at vinde puljen. Denne mulighed forpassede holdet imidlertid, da man tabte 1-2 i en kamp, hvor det var tydeligt, at kræfterne så småt var ved at slippe op.

U14-drengen gik derfor ikke videre til knockout-runderne, men det ændrede ikke ved, at de langt hen ad vejen spillede en rigtig flot turnering.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen