29. maj 2017

U13-drengene slutter som nr. 5 ved Kia Cup

SIF’s U13-drenge leverede flotte præstationer, da de unge talenter i weekenden deltog i Kia Cup, hvor det blev til en placering som nummer fem ud af et samlet felt på 20 hold.

Det var en flok trætte U13-spillere, der lørdag kunne gøre status på deres indsats ved Kia Cup i Esbjerg, som efter fem kampe på tre dage endte med en placering som nummer fem for de unge SIF-talenter.

Første kamp mod Horsens vandt U13-drengene 2-1 på mål af Christian Lyrskov og Lasse Kaihøj. Næste modstander var hjemmeholdet fra Esbjerg, som ligeledes blev besejret. Denne gang med cifrene 3-2 på scoringer af Rasmus Rosenlind, Lasse Kaihøj og Christian Lyrskov.

I den tredjegruppekamp mødte U13-drengene de senere puljevindere fra Ishøj. Modstanderholdet fra Sjælland viste sig en smule skarpere end SIF, og det var derfor også ganske fortjent, at de vandt kampen 4-2. Magnus Bøttker og Lasse Kaihøj noterede sig for de to mål i denne kamp.

Malmø var modstanderen i den sidste puljekamp, og her kom U13-drengene tilbage på sporet og vandt 4-1 på to scoringer af Lasse Kaihøj og et enkelt fra både Jonathan Pank Iversen og Jacob Leerhøj. Sejren var dog ikke nok til at vinde puljen, og de unge talenter spillede derfor lørdag mod Roskilde i et opgør om 5.-6.-pladsen.

Her leverede SIF’erne endnu en fin præstation, og på to mål af Lasse Kaihøj og et enkelt af Jacob Leerhøj vandt Søhøjlandets helte kampen 3-2 og sikrede sig dermed 5. pladsen.

Næste opgave for U13-drengene er onsdag den 31. maj, hvor Ikast lægger vejen forbi Søholt i U13 Drenge Vest 1.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen