15. september 2017

SIF’s U13-drenge er videre i pokalen

Med en 3-1 sejr over ØBG torsdag aften sikrede SIF’s U13-drenge sig videre adgang i Jysk pokalturnering.

SIF’s U13-drenge har haft det svært på det seneste med store nederlag til følge. Torsdag aften lykkedes det drengene at vinde, da det blev 3-1 over ØBG i pokalturneringen, men træner Nicolaj Bækgaard ser stadig spillemæssige problemer på sit mandskab.

– Spillemæssigt var der intet nyt under solen. Teknisk var det en dårlig præstation, og tempoet forsvinder efter hver boldmodtagelse, fordi vi skal bruge tre-fire berøringer hver gang. ØBG fightede godt kampen igennem, og Patrik (Greve) i målet måtte hive et par redninger frem for at sikre os sejren, siger U13-træner Nicolaj Bækgaard.

Efter 0-0 ved pausen kom der gang i målscoringen i 2. halvleg. Kristoffer Andersen scorede to gange, og Marius Nielsen stod for det sidste.

– Drengenes forståelse for vores principper er god nok, men vi evner ikke at sætte tingene godt nok sammen endnu. Vi arbejder videre med det formelle og med at blive bedre på bolden, så vi kan vise lidt mere overskud i kampene. Selv om vi viser os som et markant bedre hold i denne kamp, kan og skal vi præstere bedre, konkluderer Nicolaj Bækgaard og fremhæver Tobias Sørensen og Patrik Greve som SIF’s bedste.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen